torsdag 14 november 2019

Salningsspår

Salningsspår

Det bästa sättet är att tänka till redan när man beställer fönster och dörrar genom att i karmen fräsa ett salningsspår. Ett bra sätt att få vackra övergångar mellan karm och vägg är att använda sig av salningsspår i karmarna samt montera måttbeställda Salningar och. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


Vi har planer på att byta fönster hemma och fick just en offert från en firma. En offert som jag tyckte var rätt saltad. Eftersom jag gillar att lära.


PVC-fönster Ett billigt alternativ av fönster som tillverkats i plast. Fönsterbräda och salning. Magnus Österberg fortsätter med komplettering av fönster på insidan och här visar han hur man monterar den invändiga salningen. Alla våra dörrar levereras med salningsspår om inte annat har angivits. Vi förbehåller oss rätten till produkt-, konstruktions-, och prisändringar.


Salningsspår Du kan som tillval få dina fönster förberedda med salningsspår i karm. Det spar tid och pengar vid fönstermonteringen. Då fönstret från Norrländska kulturfönster har ett 10x10mm salningsspår funderar jag. Tillval – monterad utanpåliggande spröjs, ventil och salningsspår.


Vi levererar på 5-arbetsdagar. Karmarna har inte salningsspår som standard men vi kan fräsa detta mot tillägg. Samtliga ytterdörrar levereras med förmonterade karmskruv.


Salningsspår

Plåten på utsidan sätter man under aluminiumbeklädnaden så det behöver du inte beställa något extra, detta kan du se på bilderna under produktbilder längre. Lågenergidörrar Alla dörrar vi kallar Lågenergi har dubbla tätningslister och kraftig karm på 58x131mm med tjockt dörrblad på 78mm. Läs mer nedan kring fakta.


Listen är kronan på verket på ditt byggprojekt. Vilken list du väljer är avgörande för karaktären på ditt rum. Klassiskt, elegant, funkis, lantligt. För vacker övergång kan salningsspår i karmarna användas för lättare montering av smyg.


Salningsspår

Ange om du önskar salningsspår som tillägg när du beställer. Det finns olika salningsspår att välja på karmens insida beroende på hur den invändiga salningen ska se ut och monteras. Där hittar du även information om garantin som erbjuds när du väljer Outline. Enkelt förklarat ingår allt material till huset ovan grund samt en standardritning i vår villabyggsats.


Vi förbättrar och utvecklar vår villabyggsats löpande. Välkommen till en av Sveriges ledande fönstertillverkare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.