onsdag 25 december 2019

Isodrän montering

Isodrän montering

Filen nedan innehåller monteringsanvisningar för Pordränskivan. Cementväggar, källarväggen, ska slipas fri från tjära, asfalt, innan montering av skivorna sker. Tanken med skivorna är att. Certifiering för montering av Isodrän. Det betyder ENKEL MONTERING och LÅGA KOSTNADER.


Isodrän montering

Kontakta oss om du har fuktproblem i källarväggar eller problem med dränering vid husgrund. Montering av platonmatta. När grävningen är klar borsta man av källarmuren. Om fogarna mellan blocken är skadade ska fogarna fyllas igen. JSH Grundmur Isolering utvändigt Dränerande skikt mot fukt i källare Förutsättningar Förarbete Egenkontroll Genomförande Denna arbetsinstruktion är.


ISODRÄN -skivorna kan punktklistras med punkter per skiva,. Kollat en del på både Isodrän och Podräns hemsidor och det ser ju inte allt för. Isodrän -skivorna fästes med plastfästen som trycks in i borrade hål i grundmuren. Har varit på ett par jobb där man gjort färdig en dränering av villa på fyra dagar med isodrän.


Isodrän montering

Jag dränerde med isodrän för ca fem år sedan men jag lät den delen mellan jorden och fasaden vara oisolera ca 1meter. Bollplan med grus Planen kan trafikeras med tung trafik. Långtidsuppställning skall undvikas.


PUR-lim till skumpistol för montering av dräneringsskivorna på källarvägg. Dräneringsröret läggs på plats och runt om fylls det på med. Med ex Pordrän el Isodrän skivan får du dessa tre nödvändiga egenskaper i en och samma produkt. Det innebär för dig om kund en enklare montering och lägre kostnader.


Isodrän montering

ISODRÄN -hållare används för att hålla fast skivan mot väggen under monteringen. Enkel montering och avancerad konstruktion för en effektivare dränering. Hög tryckhållfasthet kan fås upp till 2kPa. Vid utstickande grundsula sker montering enligt. Butyltape används t ex för skarvning av mattorna vid montering.


Platonmatta för dränering, krypgrund och fukt i källargolv. Här hittar du bra tips om platonmattor när du har problem med fukt i huset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.