måndag 27 januari 2020

Kantskärare med hjul

Kantskärare med hjul

Spara tid och pengar med Kelkoo. Denna prisvärda kantskärare har utrustats med två handtag, lika många fotpinnar samt en 1mm klinga som tillsammans gör användningen lekande lätt. Få fina gräskanter med bensindriven kantskärare. Hjulen är justerbara i höjdled. Köp redan idag hos oss på Kellfri.


Kantskärare med hjul

Denna kantskärare är lätt att jobba med , lägger ut materialet från kanten och ger en fördjupning in mot kanten. KANTSKÄRARE TILL HJULHACKAN. Kantskärning med perfekt precision. Hjulhackan är det bästa handredskapet eftersom arbetsmetoden med båda armarna, rak rygg och med hela kroppsvikten får man riktigt bra kraft.


Den kantskäraren är även utrustad med stora hjul som fungerar smidigt. Kompatibel med Hitachi Multitrimmer. Ha en stadig kontroll över din kantskärare då alla hjulen är i marken. Fördelen med kantskäraren är att den i båda lägen är ergonomisk tack.


Vi hjälper dig med ditt byggprojekt. De justerbara hjulen används med fördel till detta redskap. MTD kantskärare med bensinmotor 550G Är dina gångar och kanter överväxta? Hjulset Används med fördel tillsammans med stålborste och kantskärare för bättre stabilitet. Fogrensare Skyffeljärn Pendelhacka HBygelhacka HBygelhacka HBygelhacka RBygelhacka med radie RBygelhacka med radie Lucko LLR5.


Kvalitetsprodukter till bästa tänkbara pris med egen import och egna agenturer från ledande svenska och europeiska tillverkare. Handtagets utformning och steglösa höjdinställning ger stor kraft då man använder båda armarnas muskelkraft. Ett modernt handredskap med ett slitstarkt 1mm tunt självslipande.


Kantskärare med hjul

Multimaskin är en komplett maskin med olika användningsområden. Verktyg medföljer för rengöring av ytor,. Inga probelm - med en kantskärare får du snabbt snygga kanter runt trädgårdslan gångar och murar.


Det kan vara ett tufft och hårt arbete att påta i trädgården men med rätt verktyg kan det går både snabbt och lätt. Komplett tillverkat i aluminium med massor av vackra detaljer,. Stora hjul så du lätt kan flytta den runt på altanen eller i trädgården.


Buskklinga med tänder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.