torsdag 30 januari 2020

Kapellmakare stockholm

Kapellmakare stockholm

Vi offererar gärna nya skräddarsydda kapell och båtdynor enligt Dina önskemål. Om Du har en båt som tillverkats i stor volym från Flipper, Örnvik, Ryds. Jag som driver rörelsen heter Kristina Ökvist och. Kan inte någon lämna tips på någon seriös och duktig kapellmakare i Stockholm regionen. En smart genväg till det du behöver, i din närhet eller dit du ska.


Vi syr upp nytt och reparerar Båtkapell, Sprayhoo Bomkapell. Eniro är den lokala sökmotorn. Vi tillverkar kapell och båtdynor i Stockholm. Vi syr nya båtdynor i alla storlekar eller reparerar äldre dynor. Din kapellmakare i Stockholmsområdet!


Vi skräddarsyr och anpassar ditt nya båtkapell precis som Du vill ha det Vi har lång erfarenhet av att sy och reparera kapell. Kapell till Motorbåtar;. Vår ambition är att erbjuda kunden. Vi konstruerar och tillverkar båtkapell med mallning direkt på din båt för bästa.


Kapellmakare stockholm

Mats Johansson Chefdesigner på loftet i Stockholm. Har formgett segel sedan tidigt 80-tal och det Mats inte vet om segeldesign är inte värt att veta. Vi är experter på båtkapell.


Högsta kvalité till det. Hos oss kan du med trygghet lämna allt som rör klädsel till bil och marin. Vi har inriktning på framför allt reparationer, tvätt, impregnering och underhåll av befintliga kapell och segel.


Kapellmakare stockholm

Dessutom säljer vi material till dig som vill sy själv! Besök oss gärna i vår butik i Stockholm. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Då de ofta är det enda som täcker en stor del av båtens öppning är det. Vi tar även emot kapell från södra Stockholm. KAPELLTVÄTT, IMPREGNERING OCH MÖGELBORTTAGNING UTFÖRES EFFEKTIVT OCH MILJÖANPASSAT.


Nytillverkning av kapell och kapellbågar, reparation. Ring innan då vi kan vara på kundbesök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.