torsdag 23 januari 2020

Montera snörasskydd tegeltak

Komplett system som är lätt att montera. Se mer om våra Taksäkerhetsprodukter! Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Spara tid och pengar med Kelkoo. Hitta De Bästa Erbjudanden Online!

Ett stabilt snörasskydd som lämpar sig bra för äldre tak där ett äldre utseende eftersträvas. Minst tre konsoler om montage till stentak. Har konstaterat att vi kommer att behöva snörasskydd om vi ska kunna placera rabatter nära huset. Det är mycket snö som dunsar ner nu.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. På jakt efter ett stabilt snörasskydd ? Beställ just det du behöver med vår enkla konfigurator.

Den går att montera som ett extra skydd till snörasskydd av profildurk men fungerar bra för sig själv på mindre takytor och. Marknaden starkaste och lättaste taksäkerhet. I motsats till traditionella snörasskydd. Ett kraftigt snörasskydd i svetsad.


Snabbfästet är speciellt utvecklat för montering vid takfot och andra ställen där det är svårt att montera. Ett komplett paket med alla tillbehör för att montera och skarva snörasskydd. Isstoppare är ett extratillbehör som ej är standard.


Hindrar snö att falla från taket och skyddar människor, bilar och planteringar. Ska du montera takstege på plåttak, tegeltak eller papptak? Brett sortiment på takstegar där kvalité ligger i fokus.


Snörasskydd av polykarbonat. Dessa kompletteras sedan med rätt typ utav. Montera konsol på infästnings-. Förutom en stege med glidskydd vid uppstigningsstället bör du montera en fast stege, fäst i takpannorna.


Läs gärna mer om taksäkerhet på Boverkets hemsida. Vi marknadsför de ledande märkena och hjälper dig att finna en lösning som du blir nöjd med.

Allt från enkla produkter till specialanpassade. Enkla, lösa, taksteg att eftermontera på takplåten. Godkänd för infästning i plåttak om minst mm.


Infästning sker i plåtens profiltoppar med för. Att lägga tegeltak behöver inte vara svårt. Vi visar dig precis hur du ska montera för att ditt tak ska hålla sig vackert i flera år.


Du som villaägare ansvarar för taksäkerheten och kan bli skadeståndskyldig om det händer en olycka. Ett nockräcke är en infästningspunkt längs hela nocken. Med Nomo snörasskydd ligger snön kvar på taket tills den smälter. Produkten är enkel att montera. Inga extra tillbehör behövs.


Skyddet är mycket diskret och. Moniers taksäkerhetsprodukter är enkla och snabba att montera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.