måndag 27 januari 2020

Montera takstege

Montera takstege

Marknaden starkaste och lättaste taksäkerhet. Nu , även lägre pris! Ska du montera takstege på plåttak, tegeltak eller papptak? Brett sortiment på takstegar där kvalité ligger i fokus. Takstegen passar alla taklutningar, har inbyggt halkskyd är smidig att montera och lättast på marknaden.


Montera takstege

I vårt sortiment hittar du ett antal takstegar i olika varianter och höjder. Vad som kännetecknar denna. Produktinformation: Taksteg på plåttak. Våra takstag på plåttak är en revolutionerande produkt som skruvas direkt i takplåten.


En traditionell takstege med vinkeljärn i sidan. Snabbfästet är speciellt utvecklat för montering vid takfot och andra ställen där det är svårt att montera. Förutom en stege med glidskydd vid uppstigningsstället bör du montera en fast stege, fäst i plåttaket. Läs gärna mer om taksäkerhet på Boverkets hemsida. Montera konsoler på taket enligt monteringsanvisning för respektive infästningstyp.


Montera takstege

Vi har redan låtit lägga allt tegel på vår skånelänga och köpt taksteg. Fråga 1: Är det möjligt att montera taksteg efter att våra 2-kupiga. Justera fästet så det passar mot takpan-norna. Steget passar alla vanligt förekommande typer av. Behöver du en rejäl takstege för t. Hos oss på Stegproffsen.


Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Lätt stege med bra stabilitet. Stegpinnen är profilerad för att ge ökat halkskydd och är stukad både in- och utvändigt för. Montera nedersta radens takpannor.


Placera taksteget nere i takpannans kupa. Takstege med häng över nock kan förbättras med en tyngd för. Montera glidskydden på profiltopparna med 4st rostfri byggskruv med bricka x mm, 2st i varje bygel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.