onsdag 5 februari 2020

Kärnfuru panel

Regnvattnet rinner lätt av panelen men ändträet utsätts för fukt. Huset kan få olika uttryck beroende på om man väljer bredare eller smalare brädor,. Ytterpanel av kärnfuru – bättre för miljön, mindre underhåll.


En unik panel i procent kärnfura för dig som vill sticka ut från mängden. Vanligtvis använder man gran i ytterpanel men lärk och kärnfuru förekommer. De flesta typer av stående panel är enkla att montera och de lodräta brädorna.

Lagom till påsk lanserar Setra, Sveriges största träindustriföretag, ett nytt koncept för uterum i trä. Produkten heter Setra Kärnfuru och är ett. Välj panel utifrån dina önskemål och utifrån var din panel ska sitta. Från de norrländska skogarna, från senvuxen furu som är 80–1år gamla, tillverkar vi vår kärnfurutrall.


Virket kommer från den innersta och. Vill man minimerar springorna bör slätspont som ska användas som golv eller panel i uppvärmda utrymmen få klimatisera sig ca en vecka innan man sätter fast dom. Setras furuprodukter kan nyttjas till allt från byggnadsvirke och trall till invändig panel , möbler och golv. Södra är den största aktören i Sverige mot svensk bygghandel och har ett brett sortiment av träprodukter för byggnation.


Vi använder cookies och tredjepartscookies för att säkerställa att du får maximalt utbyte av vår webbplats.

Om du fortsätter utan att ändra dina. Sortiment: Gran, småkvistig norrlandsfuru, radialsågad kärnfuru , thermofuru, lärk, ceder,. Panel på en andra gång efter 4–år eller vid behov. Det börjar bli dags att spika panel och knutlådor och när vi idag öppnade. Behöver du virke till ditt byggjobb eller renovering?


Vi på K-rauta erbjuder paneler , tryckimpregnerat virke, reglar och limträ från popläran varumärken som. Angående hur miljövänligt det är så tror jag iallafall det blir miljövänligare än att sätta en panel som ska. Setra levererar sågade och förädlade trävaror från ansvarsfullt brukade skogar.


Svensk furu och gran som kommer från en skog nära våra sågverk och hyvlerier. Falköping är byggt som ett Minienergihus. Fasaden är av norrlands kärnfuru behandlad med SiOO:X träskydd för panel.


Det här är det naturliga och miljövänliga alternativet till vanligt tryckimpregnerat virke. Kärntrall är helt obehandlad och kräver ingen. Till snickerier, lister och invändiga paneler används vanligen virke från furu men även gran kan användas.


Lövträ, till exempel ek och bok,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.