tisdag 4 februari 2020

Massivt trägolv

Massiva trägolv till bra priser. Köp hos Bygghemma för bättre pris. Det billiga byggvaruhuset online. Snabb leverans, oslagbara priser! Här hittar du ett stort utbud av kvalitetsträgolv från kända varumärken.


Alla våra massiva golv tillverkas av utvald råvara som torkas till ca (dvs möbeltorrt).

De massiva golvbrädorna skall spikas eller skruvas i underlaget. Bilden visar golvet Ek Modern Vit är ett klassiskt golv i ny tappning. De är genuina och rejäla, samtidigt som de har tidlös design och är skonsamma för miljön.


Det är något speciellt med massiva trägolv. Oavsett om det är ett massivt trägolv eller en lamellparkett är känslan liknande och värmen som trä ger är liknande. Sveden Trä är ett företag som producerar sågade trävaror och vidareförädlade produkter som massiva trägolv , lister, innerpaneler, ytterpaneler, mm. Kraftigt, klassiskt och robust grangolv i olika bredder och tjocklekar.


Välkommen in till oss på Sekelskifte och vårt sortiment av massivt trägolv av gran!

Hitta De Bästa Priserna. Stort utbud av Trägolv online. Beställ online hos Bygghemma. Ett massivt trägolv från Moelven är enkelt att lägga.


Beroende på underlag kan det skruvas eller limmas. För att slutresultatet skall bli bra är det viktigt. Ska du lägga furugolv hittar du garanterat ett som passar här. Här får du veta det du behöver innan du införskaffar ett massivt golv.


Kvalitetsgolv från kända leverantörer av golv. Köp ditt golv hos bygghemma. Råvaran till våra furugolv kommer från norrländsk senvuxen tall av bästa kvalite’. Sveriges största bygghandel.


Vi är specialister på exklusiva massiva trägolv och har tillverkat och lagt hundratusentals kvadratmeter trägolv i exempelvis kontor, restauranger,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.