tisdag 14 april 2020

Myggnät kassett

Köp före skickas idag! Kvalitet direkt från tillverkaren! Myggnät från kända varumärken! Delbetala i upp till månader.


Myggnät kassett

Alla profiler så som kassett och lister på myggnätsrullgardinen är gjorda av aluminium. Handtagen är gjorda av hållbart plastmaterial och själva myggnätet är. Allt göms i en diskret kassett.


På Jula siktar vi högre. Insektsnät, myggnät , myggfönster och myggdörr för att hålla mygg borta. Vi vill att människor ska vilja fixa. Vi har dessa produkter i alla dess former.


Myggnät kassett

Färgen på kassetten och slussarna erbjuds i brunlackerat eller vitt. ClearView Sweden erbjuder eleganta måttanpassade myggnät , insektsnät till dina dörrar, fönster och uterum. Måttanpassade gardiner i diskreta, stilrena kassetter med perfekt passform. Alla gardiner och myggnät har två års garanti på dess funktion. ClearViews konstruktion består av myggnät , skenor och en kassett med en elegant bromsfunktion.


Näten är tillverkade i ett UV-beständigt glasfibermaterial som. Profilerna, det vill säga kassett och lister beroende på modell, går att få i valfri RAL-färg för att matcha huset i övrigt. Standardfärgerna är dock vit,. Våra insektsnät har en kassett av aluminium. Den är helt tillsluten, vilket betyder att smuts och regn inte skadar väven.


Dragstången är i aluminium och väven. Det perfekta alternativet till klassiska myggnät. Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt.


När man inte använder insektsnätet så rullas den upp i kassetten. Manövrering Insektsnätet regleras via ett eller två handtag som sitter på bottenlisten. Det svarta myggnätet sitter upp-rullade med fjädermekanism i en kassett och sidoskenor sluter effektivt tätt. Med smidigt insektsnät i kassett slipper du irriterande insekter. Insektsnät och myggnät finns både till fönster och dörrar i olika varianter och du väljer färg och uttryck som matchar bostaden.


Myggnät kassett

Denna produkt finns med olika färg och storleksval. I kassett med sidolister,. I vart erbjudande kan ni välja bland modeller utan kassett samt större rullgardiner i en kassett. Rullgardinen levereras med kassett samt sidolister vilket gör att den sluter helt.


Stort val av styrningsmöjligheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.