tisdag 14 april 2020

Osmo dekorvax 3111

Osmo dekorvax 3111

Osmo är kanske mest känd för sin mycket omtyckta hårdvaxolja, men har även en rad andra produkter för grundbehandling,. Vi levererar Stavparkett , massiva trägolv , slippapper och ytbehandlingar för trägolv. Vatten- och smutsavvisande, mycket slitstark. Ordinarie pris 47kr. Special Price 44kr.


Osmo dekorvax 3111

Sort By Minskande ordning. Jämför priser och läs recensioner på Golv. Transparent till täckande, matt till lätt sidenmatt - beroende på antal appliceringar Idealisk för infärgning av paneler och tak, dekorationslister och bjälkar. På golv får endast applicering göras med Dekorvax Transparent. Provpåsar OSMO dekorvax intensiva kulörer Dekorvax med intensiva kulörer i provpåse på ml som räcker till en yta på ca 20xcm.


Beställ OSMO produkter som hårdvaxolja och vax. På golvpoolen får du alltid snabba leveranser och fri frakt! Osmo Transparent dekorvax är idealiskt för att behandla trä som ska användas i rum med hög luftfuktighet såsom badrum och kök,.


Osmo dekorvax 3111

Köpte en 75L burk till mitt 25m², skall inte. Osmo dekorvax passar utmärk för att färga in dina hyllplan i furu. Osmo tillverkar produkter av hög kvalitet för ytbehandling av trä för både inom- och. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Transparent infärgning av golv, vägg- och takpaneler, möbler, barnleksaker med mera inomhus.


Osmo Pigmenterad olja är anpassad för den proffesionella entreprenören och finns i en rad olika kulörer. Professionell infärgning, den perfekta produkten för alla träytor. Produkten är baserad på.


Osmo dekorvax 3111

Så här gör du när du oljar ditt slipade golv med Osmo Hårdvaxolja. Riktigt svart infärgning Osmo Intensiv Dekorolja är det självklara valet för att färga träytor inomhus riktigt svarta. De många och fina pigmenten i oljan gör. Dekorvax som används för transparent infärgning av vägg- och takpaneler, barnleksaker. Bords- och bänkskivor slutbehandlas med Osmo Top-Oil.


Op de afbeelding is de Osmo Decorwas Transparant. Osmo Hårdvaxolja med halkskydd är en ofärgad ytbehandling som kombinerar oljans och vaxets fördelar med ett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.