fredag 22 maj 2020

Planteringsjord storsäck

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Marknadens bästa planteringsjord ! Beställ på pall med hemleverans eller köp i din butik.


Vi har KRAV-märkt jord för ekologisk odling från Granngården. Levereras i STORSÄCK om totalt ca ton.

Se våra köpvillkor för mer information om leveransen. Storsäck - Anläggningsjord 1m³. Molnsätra Anläggningsjord är en fabrikstillverkad kvalitetsjor jorden innehåller endast kända rena material sorterad efter. Visste du att du kan handla jord och matjord på storsäck ? Det är praktiskt och ekonomiskt! Vi har planteringsjord på säck, storsäck och på flak!


Köp din planteringsjord hos Mailbag - Din trädgårdsjord levereras i storsäck och denna matjord fungerar utmärkt för gräs,träbuskar och mer! TB jord - Allt inom ve planteringsjord m.

Beställ grus, jor täckbark m. Göteborg: Lyft inte i onödan - när vi finns! Enkel online beställning. Leverans direkt hem till din trädgård. De angivna priser är inkl.


Vi kräver inte extra betalningsavgifter. Du kan få material levererat som storsäck med lyft,. Passar till plantering av de flesta växter och är utmärkt för nyanläggning av trädgårdsrabatter eller som jordförbättring. Planteringsjorden består av råkompost från Lilla Nyby som är uppblandad med torv och sand. Hemleverans av jord på pall!


Köp i butik eller på granngården. Till nedan priser för storsäckar tillkommer en leveranskostnad på 3kr för en säck. P-jord är en mycket bra jord för odling av många olika slags växter. Pop Up Blomsterjor 10L. Till dig som inte har utrymme för en grus- eller jordhög på tomten erbjuder vi leverans av material i storsäck ca kbm.


Kontakta oss för beställning. Boka senast en onsdag före kl 13.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.