tisdag 19 maj 2020

Stubbfräs hyra

Ramirent arbetar med maskinuthyrning. Vi har ett brett sortiment av bodar. Köp en stubbfräs från Auger Torque av oss och gör stubbfräsning till ett. Kontakta oss om du vill hyra , leasa eller köpa ditt verktyg.


HYRA STUBBFRÄS I STOCKHOLM. Nu kan du även hyra en professionell stubbfräs av oss och göra jobbet själv om det passar dig bättre.

Du hyr maskinen från några. Professionell stubbfräs för borttagning av stubbar, även på trånga ytor. Kraftfull Honda-motor och hårdmetalltandad frässkiva säkerställer bra. En stubbfräs används precis som namnet antyder till att fräsa bort stubbar med.


Det kan vara stubbar som du har i trädgården som förhindrar att du får en fin. Stubbfräsning är ett utmärkt sätt att bli av med stubbar. Man fräser ner stubben under marknivå och fyller därefter på med jord och sår lite gräs.


Det är klart att det går att hyra en stubbfräs och försöka göra det själv men tänk då på att det blir riktigt dyrt om du misslyckas och ändå blir.

Sverige du befinner dig. Vi är lösningen för dig som behöver professionell hjälp med. Att använd en stubbfräs är ett snabbt, billigt och effektivt sätt att få bort oönskade stubbar i. Hyr en stubbfräs av oss och kör bort så många stubbar du orkar på ett dygn för bara 8kr! I hyran ingår släpvagn för transport av stubbfräsen.


Hyresmaskiner i Mälardalen AB. Hyr In hyr ut både stora och små maskiner till alla projekt med en kombination av kompetens. Bernards stubbfräs , ny modell med elstart. Har du någon gång försökt gräva bort en stubbe för hand vet du vilket jättearbete det är.


En grävmaskin kan göra arbetet men ofta blir då resultatet en. Varberg, Falkenberg, Kungsbacka, Göteborg med omnejd. Hyr allt för bygget hos oss. Tholmarks erbjuder även kurser. Kristinehamnsdepån övergår till Hyr -Center.


Hyrmaskiner och Hyr -Center har sedan en tid ett nära samarbete för att på bästa sätt kunna serva våra kunder och. Pressmeddelande: DISAB Group förvärvar HYR IN Gruppen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.