tisdag 23 juni 2020

Parkettgolv fiskben

Parkettgolv till bra priser. Köp hos Bygghemma för bättre pris. Se aktuella kampanjrabbater här! Stort utbud av trädgårdsprodukter. Köp parkettgolv på Byggmax.

Snabb leverans, oslagbara priser! Stavparkett kan läggas i många olika mönster. Det vanligaste stavparkettmönstret är det klassiska Fiskben med Fris. Junckers parkettgolv måste du limma eller spika när du lägger parkettstavarna.


Kährs Ek Chevron är en serie parkettgolv med fiskbensmönster. Golvet är ett lättare och snabbare alternativ till stavparkett som annars limmas per stav. Vi lägger parkettgolv till bra pris i Stockholm.


Hos oss i Stockholm kan du komma och se stora prover av vackra trägolv och parkettgolv och få inspiration och idéer om olika golv till ditt hem.

Jämför priser och läs recensioner på Golv. I golvguiden kan du prova våra parkettgolv i olika interiörer. Hos Lindströms hittar du parkettgolv från flertalet kända leverantörer så som Kährs, Pergo, Nordic floor mfl.


Alltid fri frakt på samtliga parkettgolv ! Punktlig och snabb, utan att slarva. Mycket snyggt parkettgolv (fiskben med fris). Har ambitionen att vara utöver det vanliga. Störst i Sverige på parkettgolv.


Här hittar du parkettgolv i olika träslag från kända tillverkare som Kährs, Junckers, Nordic Floor m. Massiv ekparkett i kortstav rustic standard mm tjocklek kan läggas i fiskben , stavmönster eller hollänskt. Woodfloors massiva kortstavar i ek levereras i obehandlat skick så ni bäst kan styra vilken ytbehandling som lämpas just för ert hem. Mattlackat fiskbensparkett i ek från Nordic Floor.


Klassiskt utseende med breda stavar som kan slipas om ett flertal gånger. Träets naturliga skönhet mognar och fördjupas med åren. Ett äkta parkettgolv är en utpräglad del av byggnaden, och inte av inredningen. Vi erbjuder alla typer av parkett- och trägolv samt installation av dessa.


Vi samarbetar med de ledande golvföretagen och köper från de leverantörer.

Varför välja ett trägolv från Kährs. Hur du väljer ett trägolv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.