fredag 5 juni 2020

Persiennfabriken

Med sina öppningsbara lameller kan du justera vinkeln mot solen för att justera. Vi har ett stort urval av solskydd för alla typer t. Kontakta oss så får Du vackra. Förra året gick företaget med vinst.


Persiennfabriken

Det sitter endast män i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter miljoner. Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 2TKR. Vi använder oss av världsledande leverantörer av måttbeställd solavskärmning, vars produkter är handgjorda och skräddarsydda efter. Vi erbjuder alla typer av solskydd med måttanpassning såsom persienner, rullgardiner, lamellgardiner, träpersienner, plisségardiner och mörkläggningsgardiner.


Med våra produkter inom markiser och persienner så kommer vi hjälpa dig att få ett bättre klimat i hemmet eller på jobbet. Alla produkter mått tillverkas för. Spara - På Online Shopping. I över år har vi levererat solskydd till nöjda kunder i Haninge, Tyresö, Nynäshamn, Skogås samt övriga Södertörn och Stockholm. Ett snyggt och enkelt alternativ som ger skugga på din altan eller vid poolen.


Välj mellan att montera det mot master eller mot husväggen. Tillverkning persienner. Ej försäljning till privatpersoner. Vi tillverkar dina persienner. Billiga persienner, hög kvalitet, bästa.


Pålitlig och flexibel persienn. Hestra Aluminium finns med 1 2 eller mm breda lameller för frihängande montering eller. Europas mest prisbelönta kollektion av måttbeställda persienner, träpersienner, rullgardiner, plissé- och lamellgardiner.


Köp solskydd online till dina fönster. Våra persienner måttbeställs i exakta mått för just ditt fönster. Persienner erbjuder både ljus och insynsskydd.


En mängd färger finns att välja bland. Vi har vår tillverkning av persienner i Haninge kommun (Västerhaninge) söder om. Här finner Du ett stort urval av produkter och material.


Vi kommer hem till Dig och mäter utan kostnad och vi monterar. Ge dig själv några minuter här på vår sida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.