fredag 26 juni 2020

Plannja takstege

Marknaden starkaste och lättaste taksäkerhet. Nu , även lägre pris! Plannja har ett stort utbud av produkter till tak och fasad men även hängrännor, stuprör, bleck och beslag, taksäkerhet och andra tillbehör. Handla din takstege hos Plåtgrossisten. Vi har låga priser och snabba leveranser över hela sverige.


Säkerheten på ditt tak är viktig! Plannja levererar produkter till tak och fasad - takprofiler, fasadprofiler, takpannor, hängrännor och stuprör, bleck och beslag och taksäkerhet. Ska du montera takstege på plåttak, tegeltak eller papptak? Brett sortiment på takstegar där kvalité ligger i fokus.


Ja tack, Plannja kan skicka mig information om produktnyheter och erbjudanden. Steget passar alla vanligt förekommande typer av. Lätt stege med bra stabilitet. Stegpinnen är profilerad för att ge ökat halkskydd och är stukad både in- och utvändigt för dubbel säkerhet.


Plannja takstege

En traditionell takstege med vinkeljärn i sidan och bockad rundstång som är utformad så att varje steg har ett inbyggt glidskyd i sidorna. Vi hoppas kunna öppna igen på söndag kväll. Gör såhär när du ska beställa en Lindab takstege : 1. Kontrollera vad för typ av undertak ni har på ert tak, råspont, takboar plast eller masonite.


Justera fästet så det passar mot takpan-norna. Jämför priser och läs recensioner på Byggtillbehör. Plannja AB med produkter inom takplåt, takplattor, överläggsplattor, solfångare, fasadbeklädna takavvattning, taksäkerhet.


Plannja takstege

Fästjärn till Skeppshultstegen takstege stål standard. Takstege komplett paket. Takavvattning, taksäkerhet, takstegar och snörasskydd Här hittar du taktillbehör, taksäkerhet, takstegar och snörasskydd mm. Finns i tre olika längder.


För fasadhöjder under meter. Falsfäste takstege med stödskena på Infästning för bandtäckta plåttak. Komplett sats takstege meter till profilerad plåt och takpannor i stål. Det kopplade steget är testat och godkänt för att koppla. Jag skall montera en stege på taket som består av Plannja Royal (tror jag det heter) pannprofilerad plåt.


Räcker det att skruva stegens konsoller. Plannja är Europas ledande tillverkare av byggmaterial i tunnplåt. Vårt breda sorti-ment gör att vi kan erbjuda produktsystem och.


Ska nämligen installera kamin och skorsten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.