fredag 24 juli 2020

Plattsättning uppsala

Vi utför plattsättning av trädgårdsplattor. Kontakta Markbolaget för offert! BBM i Uppsala AB ägs av Mattias Jansson och Martin Moretoft.


Vi har idag ca anställda och utför golvläggning, plattsättning och avjämning i Uppsala och. Att anlita en professionell hantverkare vid plattsättning är väldigt viktigt för att få ett hållbart resultat på alla plan. Plattsättning - plattsättning , murare, gräsklippning, hantverkare, häckklippning, murararbeten, murning, målare, plattläggning, pool - företag, adresser.

Plattsättare - kakel, plattsättare, badrumsrenovering, badrum, badrumskakel, badrumsrenoveringar, klinker, plattsättning - företag, adresser, telefonnummer. Komplett företagsinformation med gratis årsredovisningar, telefonnummer, adresser, kartor och mycket mer för uppsalas plattsättning i Uppsala. Vi sköter rivning av gamla kök och montering av det nya samt plattsättning , vvs och el.


För att kunden ska få en fullständig renovering av köket. Jämför och utvärdera plattsättningar i Uppsala ! Vilken plattsättning är billigast och bäst? Begär gratis offerter här! K3är ett modernt byggföretag med höga ambitioner.


Vi erbjuder tjänster inom plattsättning , byggentreprenad och butiksetablering.

Se vilka plattsättare det finns i Uppsala och begär in kostnadsförslag för plattsättning helt gratis via vår offerttjänst. Golvläggning, plattsättning och golvavjämning. Hans Eriksson Plattsättning i Uppsala utför plattsättningsarbeten badrumsrenoveringar, köksrenoveringar, kakelsättning och klinkersättning samt mindre. Plattsättning , plattor Uppsala i Opendi Uppsala : Totalt registerposter och bedömningar i kategorin Plattsättning , plattor Uppsala.


Alla registerposter har. Uppsala Kakelteknik är er professionella plattsättare med alla certifikat för våtutrymmen. Vi har höga krav på oss själva så förvänta dig att. HEM OM OSS BILD GALLERI KONTAKT.


Från nybyggen till bostadsrenoveringar, från totalentreprenader till mindre bygguppdrag. De flesta plattsättare arbetar i små företag med få anställda som arbetar renodlat med plattsättning. Vi hjälper både ditt företag och dig.


Ansök: vuxenutbildningen. Golvavjämning, kakel, klinker och golvslipning är vår specialitet! PER Plattsättnings Entreprenörernas Riksorganisation. Vårt geografiska arbetsområde är främst Uppsala men även Uppland med omnejd.


Välkommen att kontakta oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.