måndag 13 juli 2020

Prislista virke

På Virkesbörsen får du in anbud från alla virkesköpare med några enkla klick! Vill du sälja virke till Sveaskog? Här kan du ta del av aktuella virkespriser. Du kan också kontakta din lokala virkesköpare. Här hittar du Holmens prislistor för virke i olika skogsklasser.


Prislista virke

Klicka på någon av länkarna nedan för att öppna önskad prislista som pdf. Få högsta möjliga ekonomiska avkastning från din skog. När du levererar till Södra får du både ett marknadsmässigt pris för ditt virke enligt våra.


Norrskog arbetar aktivt både med att söka nya industrikunder och för att optimera värdet på medlemmarnas virke i den egna. Rundvirke Industrier är moderbolag i Sveriges största specialvirkeskoncern. Koncernen präglas av ett högt kvalitetstänkande från råvaruanskaffning till. Mellanskog förhandlar med industrier inom vårt område för att åstadkomma så bra priser på virke som möjligt till våra. Välj prislista i vänstermenyn.


Prislista virke

Vi har även mycket virke i kärnrik Gotländsk furu, och kan även tillverka andra dimensioner efter. Någon som i dagsläget vet vad man får betala för virke 50x1samt 50x2tänkte i fall man far till någon bysåg eller mindre sågverk, eller är byggmax ett. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och har många lokala inköpare som är experter på timmer. Sälja skog och virke till VIDA. Vi värdesätter bra skog!


Utförliga måttangivelser samt nedladdningsbara CAD-ritningar på alla dimensioner av sågat virke. Ladda ner din prislista för information om mätning, dimensioner, prisavdrag med mera. Nätraälven är Sveriges äldsta skogsägarförening vars huvudsyfte är att ge medlemmar bra betalt för sitt virke samt service och stöd i sitt skogsägande. Kontakta då inköparen inom det område där du har din fastighet.


Prislista virke

Följ Sydved på Instagram! Med sågat virke får du ett råare utseende på din konstruktion. Ett verktyg för bättre virke. Kvalitetsbestämmelserna har ändrats med bland annat.


Funderar du på att sälja ditt virke ? Leta upp din kommun där du har din skogsfastighet så att du får rätt prislista. I avtalet fastställs vilken prislista som ligger till grund för beräkning av. Har du frågor om prislistorna. Virke Gran (dimensionerna x 20 x 3och pelare 115x1i tryckimpregnerad furu) Lamelltjocklek Gran mm.


Prislista virke

Jämför priser och läs recensioner på Virke.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.