måndag 3 augusti 2020

Renovera trappa göteborg

Få anbud gratis från seriösa lokala hantverkare. Har du en gammal sliten trappa så behöver du inte byta till en ny. En trapprenovering behöver inte vara så kostsamt, vi jobbar i Göteborg med omnejd.


Vi renoverar trappor med våra egentillverkade trapprenoveringar i flerskiktskonstruktion som är halkfritt, varmt. Givetvis med rätt material och kompetens, något vi önskar erbjuda er. Halmsta Uppsala, Östersun Skellefteå, Göteborg , Växjö, Härnösan Kristinehamn, Nässjö,. En sliten trappa behöver inte alltid bytas ut. När du anlitar oss för att renovera din trappa.


Man kan renovera den på olika sätt, och det är enklare. Trapprenovering Göteborg. Ofta är gamla trappor klädda med till exempel en plastmatta. Trätrappor, spiraltrappor, ståltrappor och lofttrappor. Kontakta oss om du letar efter en trappa.


I Göteborg med omnejd är din kontaktperson Dennis Sjöberg. Vi erbjuder även golvslipning och. Se alla artiklar om trappor Bygg - 100-tals byggtips Här hittar du massor av byggtips när du ska renovera och bygga om. Rävlanda ligger mitt emellan Göteborg och Borås efter R40. Tag av från Rvid Grandalsmotet, avfart 79.


Efter ca km, tag vänster in på Bråtaredsvägen. När du beställer en trappa hos oss kan du fritt välja i vårt stora urval av räcken, handledare, stolpar, träslag, ytbehandling och tillbehör. Behöver du renovera inomhustrappa?


Renovera trappa göteborg

Att renovera sin trappa kan ge den nytt liv i stället för att byta ut den. Vi utför all typ av trapprenovering. Din gamla trappa blir som ny! Less på din gamla trappa ? Kanske fungerar den fortfarande men.


Det finns många fördelar med att renovera sin trappa istället för att bygga ny. Ofta har man redan bra stommar rent funktionsmässigt och då är det bortkastade. Abi-Trä i Göteborg står till tjänst med sitt suveräna koncept. ROT Vi kan hjälpa dig med finansiering!


Renovera trappa göteborg

Pris för slipning av trappa , målning av trappa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.