fredag 14 augusti 2020

Renovera yttertrappa

Renovera trappa av betong? Här hittar du tips och beskrivning på hur du lagar en betongtrappa och renoverar en yttertrappa av betong till huset. Färgflagad betongtrappa renoverad i Bromma. En yttertrappa som man slitit på i många år och som kanske dessutom är lagad här och var är ingen vacker syn.


En trapprenovering av trappor utomhus av betong är ofta nödvändigt för eller senare på gamla skadade betongtrappor.

När du ska renovera en betongtrappa finns. Man kan renovera den på olika sätt, och det är enklare än du tror! Hallen - från mörk och tråkig till ljus och välkomnande.


Kruxet är att jag inte vet riktigt vad jag ska göra med den! Flisby har snygga trappor i trappblock i granit eller betong. Du kan också bekläda din gamla trappa med trappbeklädnad i skiffer, granit eller med DuraTrapp. Men även om betongtrappor har lång hållbarhet och livslängd behöver de med jämna mellanrum kontrolleras och renoveras ,.

Att renovera en trappa är inte bara otroligt prisvärt, det blir ett fantastiskt resultat. Givetvis med rätt material och kompetens,. Trappen på vårt nyköpta hus är inte så fin.


Hur gör man för att få den fin igen? Räcket är bortplockat för renovering om någon. I den här kategorin hittar du trappor som passar oavsett om du ska bygga nytt eller om du ska renovera en gammal trappa. VIDEO: Om yttertrappan eller källartrappan är full med sprickor eller hål gäller det att snabbt rädda den från att frostsprängas eller vittra sönder ytterligare.


Det är oss ni skall ringa om ni renovera trappan eller ha hjälp med parkettslipning. Varför skall du välja oss? Oavsett om du har en Rak, L eller U-trappa har vi samma fasta pris (upp till steg) inklusive montering av. Behöver ni en tålig och praktisk trappa utomhus som dessutom är snygg och säker att gå i året om?


Måla med Hagmans slitstarka Golvfärg 1K. Så här gör du: Beklädnad av yttertrappa med natursten. Rengör och skrapa trappan så att det inte finns något löst kvar ifrån gammal beläggning.


Du kan förlänga livstiden på en utomhustrappa om du lägger klinker på den istället för att låta den låta den råa betongen vara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.