torsdag 3 september 2020

Robot fönsterputs

Robot fönsterputs

Få hjälp av en erfaren veteran. Vi har duktiga pensionärer för Er. Vi erbjuder ROT och RUT-jobb. Se information om Skattereduktion! Se våra referenser och få mer info!


Duktiga seniorer med stor kunskap. Se var vi har våra lokalkontor! Kvalitet till bästa pris. Du kan få hjälp med allt. Fönsterputs robot - du slipper det hårda arbetet.


Denna unika och fascinerande. Putsduken är av mikrofiber och kan användas både till torrputsning och till putsning med fönsterputs. De allra smutsigaste fönstren kräver flera omgångar men med en robot är det enkelt att putsa fönstren så ofta du vill. Bra fönsterputs ≡ Metoder för.


Via ett vakuumtryck hålls roboten fast mot fönsterrutan samtidigt som damm och smuts sugs upp när den systematiskt åker från kant till kant, först på den ena. Roboten har 4st indikatorer i. En fönster­puts­ robot är en maskin som självständigt, autonomt, rengör fönstret. Handla fönsterputs till din verksamhet hos oss. Bland märken som Ajax, Vinny och Mr Muscle hittar du flera populära alternativ.


Beställ idag på Tingstad. Allt inom fönsterputs för proffs. Välkommen att beställa allt inom fönsterputs från Packoplock.


Robot fönsterputs

Vi använder cookies, för att öka användarvänligheten i enlighet med lagen om elektronisk kommunikation. Genom att fortsätta använda vår webplats förutsätter. Vi gör alla tester själva och testar allt i verkligheten. Alla produkter och tjänster används och testas så som de är tänkta att.


En revolutionerande robot för hemmabruk. Ecovacs Winbot Smart Drive fönsterputsrobot klarar det hårda arbetet så du slipper. Du behöver endast sätta på den. Hobot robotfönsterputsare – slutet på tråkigt fönstertvättande.


Sommaren kommer, solen skiner in genom fönstren och du ser att de. WINBOT W8Window Cleaning. Presentkort som gör skillnad Varför inte ge bort lite mer tid i vardagen till någon som du bryr dig om?


Att få hjälp med städning eller fönsterputs kan betyda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.