onsdag 9 september 2020

Rostfri gallerdurk

Rostfri gallerdurk

De bärande plattstålen i gallerdurken finns i höjder från till mm och med delning från till 1mm. Weland tillverkar gallerdurk i tre olika utförande, pressvetsad gallerdurk , A-durk och miljögaller. Varje utförande finns i många dimensioner, olika maskvidder. Gallerdurk och gallersteg finns alltid på lager i alla standard varianter. Kraftig gallerdurk till industrin måttbeställer vi med kort leveranstid.


Rostfri gallerdurk

Weland gallerdurk tillverkas som standard med bärstångshöjd från till mm och. A-durk, aluminium och rostfri A-durk, ingjutningsramar. Gallerdurk Merparten av våra sorter kallas till vardags ”gallerdurkar”, men vår SP-durk är den egentliga gallerdurken.


Kännetecknas av sitt bred. Sveriges ledande leverantör av Gallerdurk. VYTAB säljer lös gallerdurk i olika former och slag men också produkter tillverkade med gallerdurk som grund som exempelvis: gallerdurksramper och. Brett lagersortiment av Gallerprodukter så som gallerdurk och steg. Vi på Stegerud Steel har i tjugo år förfinat vår specialitet: gallerdurk.


Rostfri gallerdurk

Men i själva verket är gallerdurken bara en av våra många produkter som vun. Rostfri pressvetsad gallerdurk Weland pressvetsad rostfri durk tillverkas på samma sätt som övrig pressvetsad gallerdurk. Under högt tryck och samtidigt hög. Gallerdurk Våra gallerdurkar har oändligt med variationsmöjligheter där en av alla lösningar kan finnas framför din närmsta affär eller arbetsplats.


Vi erbjuder durkplåt i aluminium, gallerdurk och trappsteg för industri i ett flertal olika format. Kontakta oss på SPG AB för mer information. Eurostair lagerhåller ett omfattande standardsortiment av gallerdurk och gallerdurkssteg.


Gallerdurk för golv, plattformar, trappor, hyllor, fasadbeklädnader och mycket annat. Gallerdurk kombinerar bärkraft, stabilitet och bra grepp i en konstruktion. Här samlar vi alla produkter med genomsläpp så som klöverplåt, sträckmetall, svetsade galler och gallerdurk.


Samtliga produkter håller högsta kvalité och vi. Mönstret som visas i illustrationen är ej skalenlig. Vi har ett brett utbud till bra priser.


MEISER Sweden AB tillhandahåller den svenska marknaden färdiga och skräddarsydda lösningar inom Gallerdurk , Lättdurk och Spiraltrappor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.