torsdag 17 september 2020

Skjutdörrskassett

Skjutdörrskassett

JELD-WEN erbjuder i stort sett samtliga bostadsinnerdörrar som skjutdörrar. Oändliga designmöjligheter! Fördelen är ju att de inte kräver så tjock innervägg och att jag antar att det blir stadigt.


Våra skjutdörrar är tillverkade med ett utfräst spår undertill för att hållas på plats och lätt kunna skjutas fram och tillbaka. En standarddörr som passar i en skjutdörrskassett. Det är lite dyrare att bygga en skiljevägg med stål skelett än med trä,. Pocketkarm till infälld skjutdörr.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. En infälld skjutdörr är helt dold i öppet läge. En klassisk vit slät skjutdörr som passar i alla miljöer. Skjutdörr Orust - Slät - Kompakt.


EGENTILLVERKADE INNERDÖRRAR. Svensktillverkade innerdörrar av högsta kvalitet är det du hittar här hos oss på GK Door. Vi tillverkar innerdörrar i flera olika. En skjutdörr sparar golvyta och bygger du dessutom in den i väggen kan du använda väggarna på bägge sidor till tavlor, bokhyllor etc. Med ett nytt smart system.


Var noggran med monteringen. Innan du börjar Om befintlig dörr finns: OBS! Kontrollera den nya dörren så den inte är skadad innan du tar bort den gamla dörren. Montering av defekt produkt. Lösningen blev att montera dörren i en skjutdörrskassett infälld i väggen.


Lite pyssel men väl värt besväret. Ordning och reda på krydderierna. Bygg dina egna skjutdörrar och spara plats. INREDNINGSVAL När vi bygger bostäder gör vi det med omsorg.


Vi är noggranna med att ha samma genomtänkta detaljkänsla inifrån och ut. Förberedelse: rivning av befintlig, ej bärande betongvägg, uppbyggnad av skjutdörrskassett inklusive ny väggyta i badrum och hall. Installation av skjutdörr. UPPSALA KAPELLGÄRDET TORNTRÄDGÅRDEN Inredningsval När vi bygger bostäder gör vi det med omsorg. Alla våra innerdörrar kan fås som skjutdörrar – oavsett om du letar efter en inbyggd eller utanpåliggande lösning.


Om du har bärande väggar och inte kan bygga in skjutdörrarna i väggen har du ändå spännande möjligheter. Behöver konstruktionstips på en infälld skjutdörr i tunn innervägg, sammanlagt mm tjock. Det kan du komma undan på tre sätt: genom att välja en skjutdörr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.