onsdag 16 september 2020

Skjutdörrssystem

GEZE erbjuder lösningar för funktionella, visuellt tilltalande och högt belastningsbara skjutdörrssystem med stort spelutrymme vad gäller design och planering. Skjutdörrssystem för dörrar upp till KG. Ett prisvärt system för lättare dörrar, lätt att montera och gör sig väldigt lämplig för t. Automatiska skjutdörrar från GEZE kan användas på många ställen och sparar plats.


Glaslösningar ger ljusinsläpp och uppfyller moderna designkrav.

Denna webbsidan använder cookies för att lagra vilka produkter du lägger i kundvagnen. Genom att du fortsätter utan att ändra inställningarna i webbläsaren. Hi-Finity skjutdörrssystem. En oändlig vy med ultimat prestanda. Designa din egen vinterträdgård med några klick.


Bekväm dämpning vid öppning och stängning. WG - Nyutvecklat skjutdörrssystem till ett pris som är värt att jämföras. Vi producerar de här skjutpartierna på Willab Garden i Båsta vilket.

För dörrar med maxvikt på kg och minst dörrtjocklek mm. Detta tystgående skjutdörrssystem m. Ditt hem och din terrass blir smartare med skjutdörrsystem i glas och aluminium - Inspiration, planering och bildgalleri från branschledaren. Monteras mellan två skenor i ett skjutdörrssystem. Våra skjutdörrssystem kännetecknas av smidig och säker rörlighet.


Transparent finns som enkelt eller dubbelflygligt skjutdörrssystem med eller utan sidoljus. Till bägge systemen finns säkerhetsanordningar för personsäkerhet. Nordic Roller skjutdörrssystem för dörrarblad i glas. AXS skräddarsyr alla typer av glaslösningar och är distributör av flera välrenommerade europeiska. Hettich erbjuder en mängd olika innovativa beslagssystem inom området.


Diverse vik- och skjutdörrs system med olika skenor. Det finns lösningar för alla. Personlig förvaring med garderobsinredning och skjutdörrar som skräddarsys för att passa din stil och ditt utrymme perfekt. Förra året gick företaget med vinst.


Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Attraktiv design för mindre skåp med en dörrvikt på max. Den diskreta löpprofilen gör skåpen eleganta.

Med WICONAs skjutdörrssystem öppnas stora ytor upp mot naturen från villan, lägenheten, uterummet eller i tillbyggnaden. Systemet är uppbyggt på. Just nu hittar du alla våra skjutdörrssystem från Intersteel till sänkt pris.


För det oisolerade utrymmet har vi ett anpassat skjutdörrssystem i aluminium med enkelglas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.