tisdag 29 september 2020

Skyddsräcke

Skyddsräcke

Stort utbud av påkörningsskydd. Priser från 4kr (exkl. moms). Använd vårt kalkylprogram för. Ett skyddsräcke (höjd minst meter) ökar säkerheten och trygghetskänslan vid vistelser på tak. Vi vet att välja rätt räcke kan vara en djungel.


Skyddsräcke är ett så kallat kollektivt fallskyd och för. För smidig beställning så behöver. SKYDDSRÄCKE är ett robust staket för alla miljöer. Sektionerna tillverkas i en kraftig helsvetsad rörkonstruktion och i anpassade längder för att sättas upp.


Vår väggställning med skyddsräcke och Gavelskydd med skyddsräcke är den perfekta lösningen för snickaren som inte har möjlighet eller. Ramirent arbetar med maskinuthyrning. Vi har ett brett sortiment av bodar. Till § Med arbetsplats avses i arbetsrmiljölagen.


Skyddsräcke

Det finns ännu ingen standard för fasta skyddsräcken på tak. Dessa är under utarbetande. Fram till att detta finns används delkrav från. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. QR Bågräcke Sträckmetall används för permantent avspärrning i stadsmiljö.


Vanligtvis arrangeras räcket som skydd för resenärer, vid. Galler på gångjärn kan även tillverkas som skyddsräcke med fjäderbelastad låsning i uppfällt läge. Tillverkas av varmförzinkat stålrör. Behöver du en vindstrappa eller inspektionslucka till din nya vind? Vi på K-rauta har allt för trappor och räcken, från plansteg till bakkantslist och sättsteg.


Skyddsräcke

Vi är ett av få företag i Sverige som har fullt utbildad personal och får montera hängbrygga. Vi monterar idag åt Skanska, Peab, Jm, Ncc. Per Wikstrands skyddsräcke kan användas på tak med tätplåt, takstege pinnmodell, för takbrygga som extra skydd och takluckor.


Du kan komplettera takbryggan med skyddsräcke för att förhindra fall längst utrymmningsvägar eller arbetsplan. Tillfälliga fallskyddslösningar för trappor vid byggnadsarbete har tidigare varit komplicerade och dyra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.