onsdag 16 september 2020

Tamburdörrar

Maximal trygghet och ljudisolering. Tamburdörren är en dörr som främst är avsedd som entrédörr till lägenheter. Samtliga våra tamburdörrar är kvalitetsklassade. Lägenhetsdörrar för alla behov!


Störst utbud av tamburdörrar och säkerhetsdörrar online!

Den ska stå emot inbrottsförsök, minska oljud från trapphus och begränsa. Klassade tamburdörrar Dessa dörrarna lämpar sig som tamburdörr till bostad med uppvärmt trapprum. Laminatbelagd yta rekommenderas till byggnader med stort slitage.


Jämför priser och läs recensioner på Dörrar. Vi erbjuder marknadens bästa säkerhetsdörr – Svenska Skydd MK3. Säkerhetsdörrar med bra inbrottsskyd värme- och ljudisolering.


Genomskärning av hur uppbyggnaden ser ut på våra RC3.

Vare sig det handlar om byte av en källardörr, byte av samtliga tamburdörrar i ett flerbostadshus eller dörrar till ett nytt köpcentrum (se referenser). Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Alltid bra priser på Aktuella kampanjer hos Bygghemma.


I Sverige är ytterdörrar och tamburdörrar som regel utåtgående. Det är bra för lufttätheten när vinden ligger på. BRANDDÖRRAR OCH SÄKERHETSDÖRRAR FRÅN HELLBERGS. Vår erfarenhet, kunskap och inställning att ingenting är omöjligt gör att man kan lita på oss när det. Söker du en flexibel tillverkare av högkvalitativa specialsnickerier.


Som klarar att tillverka alltifrån extrema, skräddarsydda. Med en säkerhetsdörr skapar du dig ett tryggare och mera bekvämt boende. Laminerad stålplåt dämpar ljud och gör det svårare för tjuven att ta sig in. Du vet väl att Dooria har tamburdörrar till bostäder med stora krav på säkerheten.


Secor ingår i Dalockoncernen och är vår egen rikstäckande försäljnings- och montageorganisation för utbyte av tamburdörrar i befintliga flerbostadshus. Vad är skillnaden på tamburdörrar , säkerhetsdörrar och säkerhetsytterdörrar? När ska vilken dörrtyp användas, och hur är de klassade?

SOLIDA TAMBURDÖRRAR Alla tamburdörrar är i ek och utan brevlådeinkast. Detta för att skapa säkerhet med ett stilrent intryck. Våra tamburdörrar , med eller utan brevinkast, upp-fyller alla gällande brand- och ljudkrav.


De finns tex vitmålade eller i afrikansk mahogny. Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Du kan läsa mer om vilka cookies vi använder eller stänga av dem i inställningar.


Brandklassad arkivdörr för inomhusbruk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.