onsdag 2 september 2020

Tegelpannor begagnade

Dags att lägga om taket? Här är surftipsen för dig som vill köpa begagnat taktegel. Vissa av företagen säljer även via internet. Välkommen till Hedenstedt i Trosa.


Vår specialitet är tegeltakomläggningar på äldre byggnader samt försäljning av gammalt taktegel. Vill inte lägga helt nya tegelpannor , men gärna tegelpannor i fint skick.

Om du klickade på länken i ett. Detaljer: Klassiska enkupiga tegelpannor. Det finns ett stort antal, ca 2kmv. Begagnade tegelpannor och nockpannor. Kontakta oss gärna ifall du har frågor kring en speciell.


Hårt väder kan få tegelpannor att flytta på sig så att man måste lägga tillbaka. För att slippa detta kan man köpa begagnade takpannor istället för nya. Köp Diverse tegelpannor , ett objekt från PS Auction AB i Svenljunga, Västra Götalands län, Sverige.

Annonsen listad under Övrigt, Övriga produkter, Produkter. Vi har en stor sortering av både tegelpannor och av betongpannor. Här kan ni finna fler än hundra olika sorter av takpannor. Enkupiga och tvåkupiga i olika.


Ett lass med begagnade tegelpannor bortskänkes mot avhämtning. Kanske nån som behöver till något kräftdamms projekt eller liknande. Vid omläggning brukar man byta ut enstaka skadade takpannor mot begagnade som man kan köpa hos dem som saluför begagnat taktegel.


Morgongåva Tak AB, takomläggning, hyrmaskiner, husbygge, solvärme, helrenovering, begagnat och nytt tegel till fast pris! Tegelpannor är tillverkade i lera och det är ett keramiskt material. I vår butik har vi åtskilliga tusen tegelpannor av olika modell för återbruk. Det kan vara till att lägga ett helt tak eller att hitta reservpannor när stormen.


Jag är tom så tokig så att jag funderar på att skaffa begagnade tegelpannor när vi bygger nytt hus! Jag gillar inte riktigt betongpannor,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.