torsdag 15 oktober 2020

Spiralslang

Se urval av Dammspiralslangar! Spara - På Online Shopping. Tryckluftsslang som är tillverkad av slitstark nylon och har fjäderförstärkts i båda ändarna. Nippel och snabbkoppling ingår. Komplett med snabbkoppling och nip.


Vi gör det roligt och prisvärt att fylla verktygslådan.

Lätt hanterlig och böjbar spiralslang. Inga produkter är valda för jämförelse. Lägg till minst två produkter för att jämföra dess tekniska specifikationer. En kraftigare spiralslang som även klarar solens UV-ljus.


Flexibel spiralslang för kabel- och ledningsförläggning. Utmärkt skydd för ledningsbuntar, kablar, rör, slangar etc. Hydraulkompaniet AB är er kompletta leverantör av Hydraulik, Pneumatik, Mätutrustning och Filter.


Addressen du valt kan också ha ändrats i kassan. Vill du fortsätta med denna ändring?

Praktisk bevattning med GARDENA:s spiralslang Perfekta för bevattning av växter på balkonger, altaner och i mindre trädgårdar. Sugslang lämplig för länspump och pentryavlopp. Färg: blå med röd stripe. Du har kommit till en artikel som utgått ur vårt sortiment.


Spiralarmerad slang av PVC. Klicka på knappen visa lagerstatus i alla butiker för att se om den finns kvar i. Vi änvänder cookies för att höja din upplevelse hos oss. Genom att stänga detta meddelande godkänner du våra villkor. Hitta De Bästa Erbjudanden Online!


Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök. Använd funktionen för Glömt lösenord för att låsa upp och välja ett nytt. Utan rätt kabelskydd kan ingen kabel möta de höga kraven som idag ställs när det gäller slitstyrka, draghållfasthet, konsistens eller slagtålighet! Prisvärd slang till trädgårdsdammar samt rostfria slangklämmor.


Här finns allt du behöver till din damm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.