fredag 30 oktober 2020

Stålfönster

Underhållsfria fönster med bågar och karmar av stål som varmgalvaniserats efter svetsning. Y-TE har lång tradition av tillverkning och. Träfönster Rektangulärt. Ett enkelt och hållbart fönster för det oisolerade stallet. Stålfönster Vitlackerade med 2-glas termo.


Karmen är tillverkad av varmförzinkad Z-profil.

Sidohängt utåtgående stålfönster med brutna köldbryggor. Svetsade precisionstuber av stål som varmförzinkats. Karmdimension: 40×82mm med brutna köldbrygga. Här finner du leverantörer som säljer stålfönster.


Mer information om företagens produkter inom stålfönster finns på respektive bolags hemsida. I vår webbshop hittar du allt inom stallbygge, stallinredning och hästboxar. Välkommen och se vårat breda utbud inom stallinredning.


Tänk på vilket material du vill ha, våra robusta varmförzinkade stålfönster är rostfria.

Du bestämmer själv om dom ska vara öppningsbara eller inte. Hemmafönster erbjuder ett komplett fönsterbyte. Snickaren ingår i det fasta priset.


Klicka på respektive artikelbild för Produktblad. Artikelbilderna visar produkterna utifrån sett. Kontakta oss så skräddarsyr vi era önskemål.


Beskrivningar och detaljer om stål-PVC fönster tillverkade i Tyskland. Kvalitétsfönster från Neuffer fönster och dörrtillverkare. Fönster 3Utåtgående sidohängt stålfönster. Avsedd för häststall men kan även användas i ko eller tjurstall. Missa inte de otroligt smidiga stålfönster som finns att installera på stall och ladugårdar.


SL-seriens avrundade former ger ett spännande utseende medan ST-serien passar bra för rekonstruktion av äldre stålfönster. Portar och dörrar från Edsbyn Ett geniunt hantverk av gran och fura från hälsingeskogarna. Ett hantverk som håller i generationer.


Vi handmålar din port eller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.