onsdag 28 oktober 2020

Stallfönster galler

Dags att köpa nya stallfönster ? Vi på Stallkompaniet erbjuder bra stallfönster av högsta kvalitet i flera olika modeller och levererar till hela Sverige. I vår webbshop hittar du allt inom stallbygge, stallinredning och hästboxar. Välkommen och se vårat breda utbud inom stallinredning. Stallfönster av trä med bågar och karmar av impregnerad och ytbehandlad furu. Thermoglas: 2-glas isoler med standard eller härdat glas.


Y-TE har lång tradition av tillverkning och behandling av ekonomi och stallfönster. Målsättning är och har alltid varit att tillverka fönster av högsta kvalité. Fönster för dig med lantbruk, här hittar du hästfönster, stallfönster och många andra fönster.


Upptäck vårt breda utbud nu, handla enkelt i vår e-butik. Underhållsfria fönster med bågar och karmar av stål som varmgalvaniserats efter svetsning. Här hittar du även alla måttbestämelser.


Stallfönster galler

Weland grovmaskiga pressvetsade galler I Ioch Ianvändes till en mängd ändamål som t. Galler kan tillverkas mot annan specificering som tex grövre material,. Vi erbjuder ett brett sortiment med stallfönster och ladugårdsfönster online tryggt på nätet. Blir inte klok pâ hur dom menar, alla fönster i boxar mâste sâ klart ha galler , men andra dâ som är tex i gângen? I princip stâr ju inte hästarna där men. Men det är inte nog utan även stallfönster ovala fönster och fönster formade som en elips.


Glasrutorna är lätt demonterbara vid eventuell reparation, ingen kittning behövs. Vi kan även tillverka välvda fönstergaller. Vi har flera olika storlekar på fönstergaller. Prata med vårt säljteam som svarar på frågor och hjälper dig att.


Rutgaller har även en annan fördel i att det minimerar risken för att häst skall fastna med käken i detta galler. Inredningen består av galvat stål och. Förutom vårt breda program av hästboxar kan vi också genom våra partners tillhandahålla fönster, dörrar, foderautomater och plastplank.


Om- och nybyggnad Om man funderar på att bygga om ett gammalt djurstall, t. Vi levererar Krenelerat Stål Galler direkt till ert företag eller byggarbetsplats. Beställ en dörr från oss i varmgalvaniserat stål med överdel i pexiglas, eller galler , och du kan välja att lacka den i. Skräddarsydda stallfönster. Weland pressvetsad rostfria galler tillverkas på samma sätt som övrig pressvetsad gallerdurk, men av materialkvalitéerna EN 1. Kungsprofilers galler inritade och föreskrivna? Kontakta oss för beställning eller offertförfrågan.


Stallfönster galler

Vi står till tjänst med fackmannarådgivning, alltid god personlig service och har ett stort kvalitetssortiment av byggmaterial. Bågen består av varmförzinkad stålprofil, enkelglas och galler på insidan. Sidohängt, valfritt höger eller vänster.


Grand Prestige är en model boxfront av högsta kvalitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.