tisdag 6 oktober 2020

Stubbfräs pris

Stubbfräs pris

Priset kan skilja stort när det. Det finns andra sätt men om du ska göra jobbet själv kommer du med störst sannolikhet behöva hyra en egen stubbfräs ,. När det kommer till prissättning av en stubbfräsning är det viktigt att man är medveten om vad som är ett rimligt pris för tjänsten. Har fått ett bra pris på en Husqvarna SG 13.


Stubbfräs pris

Nån som har någon erfarenhet av en sån? Du kommer alltid få ett rimligt pris och en. Det är klart att det går att hyra en stubbfräs och försöka göra det själv men tänk då på att det.


Stubbfräsning är ett utmärkt sätt att bli av med stubbar. Vi fräser allt från enstaka stubbar till större åtaganden. Vi är en bra samarbetspartner till både stora och små beställare, ring oss idag! Vi är specialister på att trolla bort oönskade stubbar i trädgårdar. Detta innebär för dig som kund att du bara betalar halva priset ! Pris : Du kan enkelt själv räkna ut vad din eller dina stubbar kommer att kosta att fräsa bort.


Stubbfräs pris

Etableringsavgift Skåne län 5kr. Betala tryggt med Swish, överföring, faktura, kort, internetbank eller dela upp din betalning. Alla priser visas inklusive moms. Har du någon gång försökt ta bort en stubbe?


Om du har det så vet du hur jobbigt det är. Vi besöker dig gärna lokalt för att kunna skapa oss en bättre bild av ditt uppdrag samt ge dig ett rättvist pris. Vi är ofta ute på stora jobb, mot exempelvis kommuner och förvaltningar, men naturligtvis servar. Med en stubbfräs från Laski blir arbetet enkelt. Vi erbjuder kraftfulla och effektiva stubbfräsar med fräshuvud från 4mm till 5mm.


Stubbfräs pris

Hyra en stubbfräs Du kan idag hyra en. Detaljerad sökning hjälper dig att välja: märke, tillverksningsar, modell, pris ,. Vår stubbfräs kräver ca meter i bredd för att passera fritt. Självgående stubbfräs med 4W med ergonomisk manövrering av funktionerna. Mät stubben på bredaste stället i marknivå.


Specificera om det finns ytrötter runt stubben som också ska fräsas bort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.