onsdag 18 november 2020

Uteplats segelduk

Ett spännande komplement till markiser. Allt sys med marin kvalité. Segelduk av UV-skyddad polyester.


För uteplatsen, trädgården m. Lina och förtöjningsfjädrar med karbinhakar för uppsättning medföljer. Varför hänger mitt segel?

Vi på Designsegel ger lång garantitid på våra arbeten. Riktiga högspända solsegel. Våra solsegel är hållbara och skräddarsys till varje kund. Standardsegeltak finns i flera olika storlekar. I stället för att lägga ett permanent tak över uteplatsen kan du snickra denna lyxiga pergola.


Förse den sedan med ett tak av segelduk och dra för taket när. Skapa en skyddande oas på din uteplats med ett solsegel. Vi har flera av olika varianter.

Sortera enkelt med smart filtrering. Snabb leverans - välkommen! En i övrigt ganska tråkig uteplats piffas upp av färgglada tyger som fästs mellan taket och altanräcket.


Fladder i segelduk är inte bra, vare sig på en segelbåt eller på ett taksegel. Sol ute, sol inne, sol i sinne! Tvätta ditt trädäck på rätt sätt. Se öppettider och adresser. Till K-rautas alla varuhus.


Du kan låna ett släp kostnadsfritt. Boka i terminalen på varuhuset. Alltid till vettiga priser! Köp segelduk på metervara online hos rosahuset. Lagervara med snabb leverans och säkra betalningar som swish och klarna.


Solskydd som du enkelt hänger upp ovanför uteplatsen, mellan några träd i trädgården och ger skön svalka när det är varmt. P-Design of Sweden - ett segelmakeri i Hjuvik. Produktion av segel, solsegel, segeltak samt reparationer och service även på windsurfingsegel och kites.


Solsegel är ett riktigt läckert solskydd till din altan, trädgård eller uteplats. Det kan täcka upp till kvadratmeter och ger både skugga och UV-skydd.

Våra parasoller och solskydd skyddar dig från solen med stil, så att du inte behöver oroa dig för regn, vind eller skadliga UV-strålar. Med ett solsegel skapar du skön skugga under varma dagar på din uteplats. En uteplats med tak är svårslaget när regnet faller. Vi ger visar dig hur du kan bygga en uteplats med tak. Läckert tak av segelduk.


Nu när våren och sommaren snart är på intåg så är det dags att sätta ny prägel på din uteplats. Här nedanför hittar du skydden för att skydda dig mot sol. Det är så viktigt att man har ett trivsamt hem.


Man har olika uppfattningar om ett trivsamt hem, den kan vara minimalistisk eller fullt med detaljer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.