fredag 4 december 2020

Stubbfräs göteborg

Vi erbjuder effektiv borttagning av oönskade stubbar. Att använd en stubbfräs är ett snabbt, billigt och effektivt sätt att få bort oönskade stubbar i. Vi har en egen ordentlig stubbfräs för att kunna erbjuda en så komplett lösning som möjligt. Stubbfräsen går på larvfötter vilket minskar. Man fräser ner stubben under marknivå och fyller därefter på med jord och sår lite gräs. Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 3TKR.


Stubbfräs göteborg

Det sitter endast män i styrelsen. Vi på Special Entreprenad AB arbetar med stubbfräsning och effektiv borttagning av stubbar på tomter och marker. Våra kunder finns i och runt Göteborg , Kungälv. Idag är det många som hyr en hydraulisk stubbfräs men normalt har en sådan maskin endast kapacitet för mindre stubbar. Vårt kontor finns i Alingsås strax utanför Göteborg och härifrån lägger upp logistiken för att våra fräsmaskiner ska vara punktligt på plats när våra.


Vi är ett företag som huvudsakligen ägnar oss åt stubbfräsning. Vi finns i Göteborg , Stenungsun Kungälv och Uddevalla. Detta gör vi i västsverige med utgångspunkt från.


Stubbfräs göteborg

Vi jobbar hårt för att ha det du behöver. Hos oss får du råd om vilka maskiner som passar dig bäst. Efter att vi mottagit er förfrågan så tar vi en titt på jobbet och lämnar ett fast pris. Vår stubbfräs kommer fram på så gott som alla ställen, endast cm.


Trädfällning i Göteborg , Kungsbacka, Varberg, Kungälv, Lerum m omnejd. Erfarna arborister beskär, stubbfräser, fäller träd. Vi hyr ut bla: motorsåg,röjsåg,häcksax,lövbås,vertikalskärare,jordfräs,vedklyv m. Sverige Västra Götalands Län Göteborg. Arborist företag som arbetar med trädfällning, beskärning och stubbfräsning i Göteborg med omnejd.


Stubbfräs göteborg

Professionell hjälp med trädfällning och stubbar! Kedjan består av fristående företag i samarbete. Sortiment och maskinpark kan variera något mellan depåerna. Sammantaget får Ni som avtalskund tillgång till en.


Vi är därför extra noga med att välja våra leverantörer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.