torsdag 3 december 2020

Stubbfräs säljes

Förmånliga erbjudanden på. Har fått ett bra pris på en Husqvarna SG 13. Nån som har någon erfarenhet av en sån? Bernards stubbfräs , ny modell med elstart.


Amerikanska RAYCO tillverkar proffesionella stubbfräsar i flertalet storlekar.

Från små fräsar till bogserade, självgående och bandgående maskiner på 3hk. Stubbfräs för grävare eller minilastare. DS-SCWär en stubbfräs som är lätt att flytta i sidled för bra effekt av borttagning ab stubbar.


Motor: Bensin Hk Antal frässtål: hårdmetall Vikt: 100. Utrustningen är ej fullständigt funktionstestad. Köpare bör undersöka varan innan.


Med en stubbfräs från Laski blir arbetet enkelt.

Vi erbjuder kraftfulla och effektiva stubbfräsar med fräshuvud från 4mm till 5mm. Under våren har Vermeer utvidgat sitt utbud av skid steer med den nya S925TX. Maskinen är utrustad för att ge en imponerande lyftförmåga och kraft för att klara. Professionell stubbfräs för borttagning av stubbar, även på trånga ytor.


Kraftfull Honda-motor och hårdmetalltandad frässkiva säkerställer suveräna resultat. Denna stubbfräs säljes på uppdrag av ett företag. Fungerande Se bifogade bilder.


Leveransklara i mitten av oktober. Med denna stubbfräs kommer man oftast in överallt utan att göra någon. Hemsida för HM Hyr och Maskin.


Vi säljer märkesvaror inom trädgårdsmaskiner, motorsågar, elhandverktyg, skydds- och arbetskläder, yrkes- och skyddsskor. Vi har också en stor verkstad för. Populära och hållbara lantbruksprodukter till marknadens bästa priser!


BX-Kilrem - Drivrem till stubbfräs med Loncin motor. Sitter stycken på vår stubbfräs.

Under arbetet måste fräsen hållas i vertikal position eller i en vinkel på ±30° mot den vertikala. HasselHolm AB, specialister inom stubbfräsning! Vi är Europas största stubbfräsningsföretag - fräser stubbar i Skandinavien och ner till Sydtyskland. Begagnade traktorer, skördetröskor, kompakttraktorer, skotare, skördare, timmerkärror, gödselvagnar, slåtterkrossar och liknande skog och lantbruksobjekt till.


Stort sortiment av produkter från Husqvarna hos Bygghemma. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Kedjan består av fristående företag i samarbete. Sortiment och maskinpark kan variera något mellan depåerna. Sammantaget får Ni som avtalskund tillgång till en.


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.