tisdag 1 december 2020

Svävande trappa

Svävande trappa

Det billiga byggvaruhuset online. Snabb leverans, oslagbara priser! Ett vangstycke monteras i väggen som planstegen går ut från. Hej Jag tänkte göra de fem första trappstegen svävande.


Svävande trappa

Vet någon om det finns riktlinjer för vilken last ett steg ska klara? En duktig gör det självare byggde denna fantastiska, svävande trappa. Här kan du läsa om hur han gjorde.


Kanske vågar du dig på att bygga en likadan? Vi på Vitabytrappan tillverkar flytande trappor med svävande traggsteg. Platsbyggda och moderna trappor av högsta kvalitet.


Välkommen att kontakta oss! Jag har tänkt att bygga en så kallad svävande trappa till vårt nybygge. Den kommer bestå utav en stålkonstruktion i väggen och trappsteg som. Då är svävande trappor det givna valet. Vi har tagit fram smarta och moderna kvalitetslösningar med en gedigen och unik konstruktion.


Floating Trappor som svävar. Ett lätt formspråk skapar rymdkänsla. Våra mest populära trappor kallar vi Hornbæk, Skagen och Snekkersten. Du kan även välja att kombinera fritt från vårt sortiment av stolpar, handledare och.


Vi har specialiserat oss på inomhustrappor som t ex balktrappor, svävande trappor och räcken av stål eller rostfritt stål med trä- och glaselement. Det finns en trappa för alla typer av projekt och bostäder, fritidshus, villa, radhus och lägenheter. Inspiration till renovering eller nybygge. Några trappor går att få med andra material i plansteget och då kan de beställas delvis lackerade.


Solitare – Med svävande steg;. Eftersom jag nyss lade ut en bild på Jakobs kyrkas torn kanske det här är Jakobs stege? Det känns inte svårt att dra paralleller dit eftersom trappan tycks.


Svävande trappa

Att bygga en egen trappa är oftast inget man ger. Nu för tiden börjar det också bli vanligt med spiraltrappor, eller varför inte en svävande trappa ? Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Denna pin hittades av Anna Willemark.


Kunden ville här få ett svävande och luftigt intryck och valde därför WF-lösningen för sina bägge trappor. En litet vilplan gör att transporten till nästa. Trappa med hyllor som sträcker sig från undervåningen till taket. En svävande trappa med en bokhylla fylld med böcker längst väggen.


Svävande trappa

Ofta kan moderna trappor vara sk. En trappa med svävande trappsteg ger ett luftigt och futuristiskt intryck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.