onsdag 30 december 2020

Timmerhus ånge

I år har vi tillverkat timmerhus av svensk tradition med knutar av dalamodell. Vi skräddarsyr efter era önskemål. Med den största delen i Åreområdet.


I Norge finns husen från Röros i söder till Mo i Rana i. Fördelningen i styrelsen är 5 män (1), 5 kvinnor (1).

Ansvarig är Kristina Svedbäck år. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Vi bygger ditt drömhus i timmer efter gammal tradition och högsta kvalitet. Vi renoverar även gamla timmerhus och utför tillverkning av inredningsdetaljer. För dig som vill ha ett kontor på tomten.


Färdigisolerade väggar,. I Kuusamo byggs ett daghem av timmer. Byggnadsprojektets huvudentreprenör.

Om ni söker efter timmerhus , stuga, bastu, garage eller härbre. Beställ och välj mellan eller tums väggtjocklek. Vi tillverkar gedigna och prisvärda timmerhus i rundtimmer. Det var vi som uppfann den unika värmetimmerkonstruktionen och det är vi som satt standarden. Timmerhus , loghouse, trähus och fritidshus.


Larsson-Hus bygger och säljer timmerhus som är byggda med isolertimmer och värmetimmer. Besök vår webbplats för mer information om våra timmerhus ! Vi på Sibcon bygger timmerhus i två olika utförande. Dels handbilade timmerhus och maskinfrästa. Låt Bra Hus bygga ditt timmerhus. Vi har även fulltimmerhus i vårt sortiment.


Vi erbjuder både färdiga modeller i byggsats och arkitektritade timmerhus efter dina öskemål till bra pris. När du väljer att bygga ett timmerhus väljer du ett naturligt, hållbart och hälsosamt boende. En levande hantverkstradition med ny teknik för funktionella och vackra timmerhus och timmerstugor.


Vill du bygga nytt timmerhus har du kommit rätt. Hos oss hittar du svenska timmerhus med hög kvalitet.

Letar du efter timmerhus ? På Villaportalen hittar du de ledande tillverkarna av timmerhus och timmerstugor som levererar i Sverige. Kolla på bilder, i bildgalleriet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.