fredag 8 januari 2021

Trä trappor

Trä trappor

En trygg väg till den perfekta trappan. Vår filosofi bygger på kärleken till det vackra hantverket och respekten. Intresserad av att köpa, renovera eller installera nya trappor för ditt hem eller kontor? Trappspecialisterna är erfarna trappbyggare som gärna hjälper dig.


Trä trappor

Våra trappmodeller – grundmodell inomhustrappa. Våra grund trappmodeller är tänkta som vägledning för att komma fram till bäst lösning. Trappor av trä – Inomhustrappor i olika träslag Här kan du se lite av de träslag du kan få till din trappa. Klicka på en bild för att se en större version. Beställ en gratis offert av oss redan idag!


I serie PRESTIGE erbjuds stor valfrihet. Genom att utgå från grundläggande design, och konstruktion, och addera dina val om utförande skapas en. Hitta tillverkare och återförsäljare för att köpa inomhustrappor som trätrappor , spiraltrappor, vindstrappor och trappräcken men också trappor att använda.


Trä trappor

Vi levererar dansktillverkade trappor i hela Sverige. Bra priser och snabb leverans. Kök- och fönster kampanj! Lediga jobb Nu söker vi brädgårdspersonal.


Vad behöver man tänka på när man ska välja trappa inomhus? I vår trappguide får du bra tips om inomhustrappor, trappmodeller och trappräcken. Här beskriver Martin Timell hur du snickarar en entrétrapp med rejäl yta runt dörren.


Trä trappor

Bygga en trätrappa i trädgården? Här hittar du tips och beskrivning med förklarande fotografier hur du bygger en trädgårdstrappa av trä. Vi på Vitabytrappan bygger trappor i exempelvis ek, furu, björk och valnöt. Klassiska och fina trappor med hög kvalité och lång livslängd.


Behöver du en trappa till altanen eller köksdörren? Här är tre enkla trappor du kan bygga på bara en dag! En trappa från oss, din vackraste möbel. Helt eller delvis i trä.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.