onsdag 20 januari 2021

Trapp stege

Trapp stege

Trappstegar av högsta kvalitet - olika storlekar. Köp online med års garanti! Vardagar mellan 07:och 17:00. Runelandhs har allt för kontor, verkstad och industri. Stort urval av trappstegar.


Skriv in den e-post som används vid inloggning. När du klickat på Ja, jag har glömt mitt lösenord skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du. Hopfällbar stege med tre gummiklädda och räfflade steg som ser till att fötterna står stabilt och säkert. Tillverkad av pulverlackerat stål och typkontrollerad. Glöm inte säkerheten när du jobbar från stegar.


Med trappstegar höjer du bokstavligt säkerheten. Köp din hopfällbara trappstege på nätet idag. Leverans direkt till dörren! Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


Lokala avvikelser i sortiment kan förekomma. Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör samt slutförsäljning. Praktisk trappstege för allehanda användning. Plattform i galvad plåt.


Höjd från golv till plattforcm. Stabil aluminiumstege med fyra eller fem trappsteg och svart, exfolerat toppsteg. TAWIs trappstegar finns i flera olika utformningar.


Trapp stege

Välj mellan en trappstege med plattform som. Extra stor plattform, rullbar och smidig. Köp trappstegar via vår webbshop eller butik i Stockholm.


Snabb leverans, öppet köp i dagar och riktigt bra priser! Stor 250x250mm ståplattform med räfflad halksäker yta. En trappstege är ett utmärkt hjälpmedel både på arbetet och i hemmet. Stegen är tillverkad i aluminium med en plattform i galvad plåt. Hos oss hittar ni trappstegar med hög kvalité som är tåliga och stabila i ur och skur.


Trapp stege

Kontakta oss gärna för mer information om våra produkter! Jämför priser och läs recensioner på Byggtillbehör. Steg, aluminium, höjd 1cm. Läs mer och välj variant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.