måndag 15 februari 2021

Unihak ställning

Många byggnadsställningar till låga priser. Unihak trapptorn komplett Meter stål. Levereras komplett och klar. Ståhöjd och meter arbetshöjd och meter. Djup på ställning 1cm.

Kontakta Benny för mer information. Vi är väldigt stolta över att nu kunna erbjuda våra kunder HAKI ställning. Ställningen är meter bred med meters total arbetshöjd.


Vi både säljer och hyr ut dem, för att hitta en lösning som passar dina behov. Har man bara en enplansvilla med normalt underhållsbehov skulle jag nog hyrt ställning de få gånger man. Perfekt start-kit för den som vill inhandla en lätthanterlig, lättmonterad ställning för många användningsområden.


Givetvis är ställningen godkänd av SP.

Vi har gott om ställning på vårt lager som kan skickas omgående till er. Det rör sig om produkter där. Read More about Hängande ställning. HAKI Universal Stål Hängande ställning. Se alla våra produkter Senaste projekt.


Köp stegar online - Sveriges bredaste sortiment. Då är en ställning det perfekta hjälpmedlet när du ska högt upp i luften. För att tex: byta fönster, måla om fasaden, putsa, mura.


Vid beräkning av belastning på ställning utgår man från att arbete endast. SÄLJER Vi tillhandahåller. Se exempel på numrerade uppmonterade bilder nedan. Vår ställningsräknare ett enkelt och snabbt hjälpmedel för att beräkna vilka ingående detaljer som krävs för att bygga unihak.


Du kan nog inte vara säker på att det inte finns några gamla bitar med om du köper en begagnad ställning. Sedan så beror det på vad du tänker använda den till. Blandningsintyg finns från SP,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.