torsdag 25 februari 2021

Uppstigningslucka

Anpassade färger och mått. Helhetsleverantör för takläggare. Kallas generellt uppstigningsluckor, men passar givetvis även som inspektions- eller tillträdesluckor. VULi är en isolerad lucka med 30 4eller 5mm hög.


Uppstigningslucka

Då det är önskvärt med en lucka för att kunna ta sig upp på ett tak, ex. På vår enklaste modell med trä-sarg så har vi tre standard storlekar. Vi kan självklart tillverka andra storlekar också , som. Tillträdeslucka för att ta sig upp till tak. Minsta måttet enligt Bygg-AMA ska vara 9x 9mm, men BBR skriver 6x 9mm.


Sistnämnda är vanligast. Säkerhetsutrustning för trygga takarbeten. Milletech är helhetsleverantör inom taksäkerhet och infästningar. SRHAOV – kombinerad brand- och uppstigningslucka.


Uppstigningslucka

Elkington SRHAOV är en täckt, värmeisolerad kombinerad brand och uppstigningslucka som är tillverkad i aluminium. Nytec är ett familjeföretag beläget i Smålandsstenar. Uppstigningslucka Detaljer.


Luckan är utrustad med låsbeslag på insidan. Vi använder cookies för att samla statistik och för att förbättra användarupplevelsen av vår. Alternativt kan KlarLux takljuskupol med en PVC-sarg fungera som uppstigningslucka. Mataki Takluckor (uppstigningsluckor) Art. Typ Format mm (taköppning) Vikt kg inkl.


Uppstigningslucka

Jämför priser och läs recensioner på Tak. De är försedda med takkupol av skikt akrylplast eller med isolera. Gyproc INEO EI - GI-är en inspektionslucka för konstruktioner som är brandklassade för minuters brandmotstånd. Finns att beställa hos Gyproc. Räcke med sidor för montage vid uppstigningslucka alternativt runt fönster vid taklutningar mellan 6-grader.


Stigarledningsluckor går att få i ett flertal dimensioner och färger. Stakas takluckor är särskilt utformade för säker åtkomst till platta tak med en maximal lutning på grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.