torsdag 25 februari 2021

Vintagematta

Att inreda med en vintagematta är ett enkelt sätt att få en lyxig patina och en personlig, ombonad känsla hemma. Här har vi valt en PERSISK REDYED matta i vackra. Fynda billig vintagematta online. Fler än olika overdyed vintagemattor med snabb leverans, fri frakt över 9kr och öppet köp.


Vintagematta

Köp vintagematta hos oss idag! Ni handlar er matta online och vi erbjuder dagars öppet köp och helt kostnadsfria returer om ni inte skulle bli nöjda. Varje matta i vår kollektion är unik, ensam i sitt slag.


Varje vintage matta i vår kollektion är unik, ensam i sitt slag och 1 handgjord av oss. Eftersom varje matta har unika mönster så skiljer de sig åt. Vintagematta n består av persiska mattor som tvättats hårt och färgats om. Patchworkmattor är det senaste inom mattvärlden. Och den senaste trenden inom inredning.


Hitta din patchwork matta hos oss idag! Hör upp alla som älskar inredning och design! Det finns ett internetbaserat program som heter Neybers där man kan enkelt inreder sitt drömhem. En snygg matta i vintagestil i viscose.


Mönstret ger ett intryck av att mattan är gammal och sliten. Wien är tunnare än de flesta andra konstsilkesmattor, därav. Brunt marmorbord med svart stålram. Wiltonvävd vintagematta i polyester,akryl-chenille och bomull. Denna matta är en helt unik gammal matta från mellanöstern.


Vintagematta

Lamezia är en maskinvävd vintagematta , vilket innebär att den är ny men att den ska se lite sliten och använd ut. Här ser du Lamezia i färgen röd. Semiantik, vintagematta från Bakhtiariregionen, Persien. Mattan har ett svagt slitet fiskbensmönster invävt med en glansig polyestertråd som ger denna vintagematta en härlig lyster i sin annars neutrala design. PALMYRA - elegant orientalisk vintagematta Leverans ca 2-veckor Fri frakt.


Beni Ourain-mattan Orient från Bargi har ett tidlöst mönster med ett mått på 200x3cm. Observera att detta är en vintagematta i original. Vacker, gedigen handknuten vintagematta i ull. Tabriz finns i två stora storlekar.


Vintagematta

Mer information Till butik. Persien är det gamla namnet på Iran, och än idag så är man stolt med de överlägset. Lyft inredningen med utvalda kulörer!


Att vi trivs och njuter av våra hem är viktigt. För att hjälpa till i kulörvalet har vi därför tagit fram olika.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.