tisdag 13 april 2021

Vit träpanel

Vit träpanel

Det är mycket enklare att montera en träpanel än man kanske tror. Interiörpanel Moelven Furu Trend Fas Vit 14x120. Kul att läsa ikapp era kommentarer, mycket roligar att kika förbi bloggen och skriva ett extra inlägg eller en rad när man ser att ni lämnar lite avtryck efter er! Alla dimensioner och längder är ändspontade.


MaterialSpecifikation Massiv träpanel i gran. Effekten av att måla en halvgammal gulnad träpanel vit är fantastisk. Inte bara för att ytorna ser rena och fräscha ut, utan också för att rummet verkar. En träpanel som känns modern med sin sköna släta yta och färg som upplevs som kritvit.


Hur vill du måla din träpanel ? Vilken kulör har du tänkt dig? Ange om du vill måla din fasad vit. Sitter o klurar på om vi ska göra om vårt ena badrum. Vill gärna ha vitmålad träpanel (liggande) på. Vit eller ljusgrå vågrät panel, gärna med lite ruff yta.


Vit träpanel

Breda eller smala brädor är en smaksak. Matcha med ett blåvitt tema eller med möbler. Vardagsrummet börjar nu sakta ta form och utseende som vi längtat efter.


Vit liggande träpanel , beiga, bruna och blåa nyanser. En rutig tapet är en självklarhet. Slätspont vit Slätspont laserad vit. Dimensioner: 14x12 14x1och 18x1mm, ändspontade i fallande längder.


Innan du börjar med ditt projekt - skydda det som inte ska målas. Täck över golv, möbler och annat med plastfolie. Fräscha till trätaket och lasera det vitt ! Eller vill du kanske lasera träpanelen svart? Här kan du läsa om hur du går till väga och vilken.


Har en finsågad yta som ger ett rustikt utseende. Träpanel för vägg och tak. Dags att fräscha upp hemma?


Vit träpanel

Här finner du tips, råd och inspiration för ommålning av tidigare laserad eller lackad träpanel inomhus. Jag tror att det blir lättast att få till en snygg yta om du väljer täckande färg. En transparent, eller tunn, vit på gult underlag blir.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.