fredag 30 september 2022

Zip up ställning säljes

Stort urval av byggnadsställningar. Säljer en Zip Up ställning. Total högsta plattformshöjd met. Den mycket enkla och geniala konstruktionen har under åren givit oss 10-tusentals. Ställningen är enkel att bygga och går lätt att flytta.


Byggställning Zip up aluminium.

Vi har under åren produktutvecklat ställningarna så att de uppfyller alla marknadens krav. Stabil och lättbyggd ställning i aluminium,plywoodgång med. Finns ett fler tal och olika längder, horisontalt, och vertikalt. Denna ställning har klämskader på gavlar men.


Vi erbjuder ett stort utbud av lättbyggda ställningar i aluminium. Vilka projekt har du framför dig? De kan enkelt fraktas på vanlig släpkärra.


Vi har ett brett sortiment av bodar, liftar, kranar, grävmaksiner, ställningar , kompressorer,. Vill du hyra utrustning?

Välj bredd på ställningen. Zip - up monteringsinstruktioner. Det finns två bredder, en smal m och en bred m. Standardlängden är m. Vi är väldigt stolta över att nu kunna erbjuda våra kunder HAKI ställning. Söker du högkvalitativa byggställningar?


Väderskydd för arbetsplatsen? Här på MonZon så finner du allt du behöver inom byggnadsställningar och väderskydd. Begagnat kök som suttit uppe säljes nu till någon som kan ha nytta av det mer än vi. Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, ej testat av auktionsfirman. Efter att ha haft semestestängt är vi f. Det stegliknande ramverket och den träbelagda plattformen med genomgångslucka gör det väldigt enkelt att jobba i ställningen.


Vi har vikbara aluminiumställningar perfekta för hantverkare och servicepersonal, kraftiga aluminiumställningar med påbyggnadssats och praktiska. Plattform ingår i denna våning. Du kan bygga ställningen 360° på ojämn mark vilket gör det lättare för dig att få byggställningen på plats.


Här hittar du ställning och ställningsdelar från Unihak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.