torsdag 25 augusti 2016

Betonggolv stockholm

Vi slipar dina betonggolv och får dem att skina som aldrig förr. Kontakta oss för blankare golv! Betonggolv , Bänkskiva Betong, samt badrum i betong. Miljövänlig och kostnadseffektiv betongslipning och spårfräsning inför golvläggning, gammal färg etc.


Här hittar du våra priser inklusive moms och ROT-avdrag.

Längre ner på sidan hittar du även. Industribetong AB är ett företag som erbjuder entreprenadtjänster. Vi utför gjutning av betonggolv , armering och formsättning. Stockholm Betongkonsult AB.


Vi har de certifieringar som krävs för godkända gjutningsarbeten. Slipade betonggolv som slityta har funnits länge i industrilokaler och offentliga miljöer, men börjar nu också bli mer och mer vanligt i. Industrigolv är till för miljöer med särskilda behov vad gäller till. Vi erbjuder helt dammfri golvslipning med fem års garanti!

Golvgjutning är ett precisionsarbete som kräver noggrannhet. Vi har en modern och välutrustad maskinpark för att kunna leverera betonggolv med hög finish. Som marknadsledande golvvårdsföretag utför Ångtvättbilen även betongslipning samt allehanda betong- och naturstensbehandlingar.


Få upp till olika prisförslag via Servicestart. Golvrenovering betonggolv Ett sprucket betonggolv från 60-talet blev på två dagar ett jämnt och lättstädat golv! Ett ordentligt hantverk förlänger livslängden på ditt golv och tar fram träets inneboende lyster.


När Stadax levererar ett betonggolv ska kunden kunna vara säker på att golvet framställs med hänsyn till miljö, avtalad kvalitet och till rätt pris. Trött på dina slitna stengolv? Vi hjälper dig att slipa dem så att de blir skinande blanka! Här kan du se bilder från jobb vi tidigare har utfört. Bilderna är tänkt att ge dig inspiration men också att hjälpa till med mönster- och färgval.


Ta fram styrkan i ditt golv! IGS är ledande i Sverige på betongslipning. Med vår tjänst kan du få offerter från upp till fem olika företag.


Linotol lägger betonggolv , utför betongslipning och gjuter slitstarka konstruktioner i armerad betong. Vi är din pålitliga och erfarna betongentreprenör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.