torsdag 25 augusti 2016

Dörrhandtag 30tal

Köp dörrhandtag på Byggmax. Snabb leverans, oslagbara priser! Stort utbud av dörrhandtag i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans.


Ett stort utbud av traditionella dörrhandtag gör det möjligt att få den rätta tidsandan och känslan till huset eller lägenheten. Förr fanns det gott om tillverkare av beslag, dörrhandtag och andra järnhandelsvaror runt om i Sverige, och samma modell kunde med. Fräscha till gamla dörrhandtag.


Hej,Vi håller på och renoverar vår sekelskifteslägenhet och alla dörrtrycken är i mässing. De är fina men väldigt slitna. Vi har ett stort sortiment av dörrhandtag för både innerdörrar och ytterdörrar.


Vi har också ett stort urval av färger och ytbehandlingar, mässing, nickel. Ett dörrhandtag eller dörrtrycke ska inte bara öppna och stänga en dörr. Det ska även vara vackert att titta på, vara en del av sitt sammanhang, ergonomiskt. ASSA erbjuder allt för att säkra innerdörrar och ytterdörrar.


Från villalås till stora låssystem och passersystem. Levereras inom 2-vardagar. Gå till produkt Lägg i varukorg. Stuckatur, allt för mycket profiler eller snickarglädje är inte 30-tal. Dörrhandtag i svart bakelit med riktig funkiskänsla.


Hitta ett stort utbud på ShopAlike! Hos oss på Barahandtag hittar du dörrhandtag och dörrtrycken och mycket annat som kan lyfta ditt hem och din bostad till en ny nivå. Kvalitet direkt från tillverkaren!


Bra service, snabba lev! Stilbeslag har ett stort urval av knoppar och handtag i kollektioner av hög kvalité. Unika läderhandtag, kökshandtag, mässingsknoppar och porslinsknoppar.


Köp online Snyggt dörrhandtag i art deco. Kökshandtag i många stilar och utföranden som passar i både moderna och traditionella kök. Välj bland ett stort utbud för den rätta kökskänslan.


Vi har sorterat upp våra tapeter efter årtal så att du enkelt kan se vad som kanske suttit i just ditt hus. Man kan också använda detta för att skaffa sig en. Det är lättare än du kanske tror att byta ut dörrhandtagen själv.


Har du hängiga eller fula handtag? Jag har googlat, tittat på svenska siter som säljer reproduktioner av äldre dörrhandtag utan att ha hittat nåt. De siterna kör ju med svensk Funkis,. Dörrar inomhus - köp dina Innerdörrar billigt, smidigt och säkert online.


Vi levererar dina innerdörrar fraktfritt hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.