torsdag 1 september 2016

Aitaelementti

Aitaelementti

Laadukkaista materiaaleista valmistetut aitaelementit, portit, piha-aidat ja säleiköt rajaavat tyylikkäästi pihasi. Piha-aita tai muu aitaelementti tuo. Staketta aitaelementti soveltuu omakotitalo-, rivitalo-, kerrostalo- ja puistoalueiden kaunistamiseksi ja näkösuojaksi. Aita rakenteilla ja aitaelementti hakusessa?


Aitaelementti

Pihan rajaukseen ja aidan rakentamiseen tarvittavat aitaelementit, portit ja aitalaudat saat kätevästi netistä! Tammiston Puu Oy jalostaa suomalaisesta puusta tyylikkäitä piharakenteita, kalusteita, pakkausmateriaaleja, sisä- ja ulkoverhouspaneeleja sekä kestopuuta. Staketta -puuaita-elementti soveltuu omakotitalo-, rivitalo-, kerrostalo- ja puistoalueiden kaunistamiseksi ja näkösuojaksi.


Useat puuaita-mallit sopivat hyvin. Toimitamme aitaelementit sekä omakotitalorakentajille, rivitaloihin, taloyhtiöille, asunto-osakeyhtiöille että rakennusliikkeille. Lehtoharju kaareva – aitaelementti 95. Aitaelementit taloyhtiölle.


Aitakasvimme Suoraan hinnastoon Opi lisää aitakasveistamme IKIVIHREITÄ AITOJA PUUTARHASI NÄKÖSUOJAKSI Aidan istuttaminen on koko ajan suositumpaa. Bauhausin verkkokaupasta löydät kaikkea rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen ja puutarhaan! Ja varmasti edulliseen hintaan. Tolpanhattu 9x9cm tolpalle.


Tuotteissa esitellään nykyistä mallistoamme. Toteuttamme aitoja myös tilauksesta oman mallin ja mittojen mukaan. Toteutamme myös aitojen korjauksia ja jatkoja. Elementtiaidan tolppa, Ø = mm. Tilaa metalliset aitaelementit helposti ja edullisesti kotiin toimitettuna.


Aitaelementti

Classic- aitaelementti , korkeus 203cm. Mitat: tolppien keskipisteiden väli 2m, korkeus 1m. Tähän muotoilukokonaisuuteen kuuluvat täysin uudet erikoispylväät koristeellisine kansineen, joten yksityiskohtia myöten kokonaisvaikutelma on erittäin onnistunut.


Aitaa halutaan oman tontin ympärille monista eri syistä - yksitysyyden takaamiseksi, melun vähentämiseksi, vieraiden sissäänpääsyn estämiseksi tai vain. Siirrettävä aitaelementti portilla ja jaluskaarella. Kestävä ja tyylikäs Equi-Safe.


Premium Loading. Teknoinfra-aidat Tekno-aidat Meiltä saat aidan erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tekno-aitojen mallistosta löydät perinteisen kudotusta sinkitystä teräslangasta.


Työmaa-aita jokaiseen kohteeseen. Trafinon valikoimista löytyy sopiva työmaa-aita jokaiselle työmaalle. Katso lisää ja ota yhteyttä.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.