måndag 26 juni 2017

Beslag innerdörr

Beslag innerdörr

Betala med kort eller faktura. Våra handtag passar till både nytt och gammalt. När du tänker beslag - Tänk Specialbeslag. Ska handtaget sitta på en ytterdörr eller på en innerdörr ? Vi har ett brett sortiment med kompletta dörrhandtag både för innerdörr och ytterdörr i gammal (klassisk) stil fram till funkis i både mässing och förnicklat. Innerdörrar i flera modeller finns i denna kategori.


Här hittar ni även modernare typer av beslag men i gammal stil som exempelvis vädringsbeslag. Klassiskt handtag till innerdörr i obehandlad mässing. Handtag och beslag i olika material och stilar köper du till bra pris hos Skånska Byggvaror. Dörrhandtag av blyfri mässing avsedd för innerdörr.


Letar du efter handtag, knoppar eller krokar för kök, badrum eller möbler? Alltid fraktfritt och snabb leverans. Stort utbud av innerdörrar i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans.


Ge ditt hem en personlig prägel med en snygg innerdörr. Vilka hantag och beslag ska man välja till en dörr? Här får du bra tips om innerdörr och beslag till innerdörrar med dörrhandtag och dörrknopp.


En vanlig dörr eller en toalettdörr är det på sin plats att välja ett snyggt innerdörrhandtag med ett. Beslag Design AB har ett stort fokus på produktutveckling och följer marknadens inredningstrender. Vi marknadsför ett brett sortiment av beslag och interiörprodukter. För att tillgodose våra kunder innefattar vårt sortiment produkter från det. Det är stor skillnad på olika beslag.


Beslag innerdörr

Swedoor har valt ut en serie med innerdörrsbeslag som kompletterar dörren, och som gör det enkelt att välja dörrhandtag. Våra skjutdörrar kommer med spår undertill och hängs i skjutdörrsskena. Standardbeslagen som medföljer till våra skjutdörrar är dragring. Renovering med Ramna dörrskiva. Hos Habo hittar du ett brett sortiment av beslag till skjutdörrar.


Läs mer på hemsidan och hitta rätt dörrbeslag som passar just dina behov!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.