torsdag 29 september 2016

Balkongbygge

Balkongbygge

Det har varit väldigt populärt att bygga balkong de senaste åren. En balkong ger ett mervärde för själva boendekvaliteten och höjer även bostadens ekonomiska. Vi är proffs på balkonger! Balcona är den främsta rikstäckande balkongentreprenören i Sverige med hundratals nöjda kunder.


Balkongbygge

Låt oss bygga din balkong. Det har på senare år blivit alltmer populärt att bygga balkong. Men hur går man tillväga egentligen? Här får du svar på de vanligaste frågorna. Balkongbygge - Får man göra så här?


Specialister på skräddarsydda balkonger. Nedan hittar du information och senaste nytt om processen. Vi kommer löpande att uppdatera denna sida med status. Välkommen att kontakta oss! Men på sikt kan du få det dubbla tillbaka när du säljer din bostad.


Balkongbygge

Man får i stort sett alltid. När många av de fastigheter vi idag bor i byggdes var det ovanligt med balkonger. Idag har de boende helt andra krav på sitt boende och balkong är för många ett. FRÅGA Vad jag förstår är det normalt att bostadsrättsföreningar i samband med balkongbygge erbjuder brf-innehavarna på nb att få bygga en uteplats motsvarande.


I menyn till vänster samt i vårt showroom i Arboga får du inspiration. Från en tråkig balkong där man inte ville vara till en mysig plats att umgås. Slutresultatet av våran balkong. Byggde upp på väggen bakom pallarna för att.


Planerar ni ett balkongbygge i er bostadsrättsförening? Vi kan bistå med rådgivning till styrelsen, författande av beslutspunkter, avtal och bygglov! Här hittar du svar på vanliga frågor som rör om- och tillbyggnad av en bostadsrättslägenhet.


Vi har mer än års erfarenhet av balkongbyggnation, fasadrenovering samt fönster och dörrar. Den kommunägda hyresvärden har renoverat balkonger på Dalgårdsgatan tidigare. Nu står Bjursdalsvägen och därefter på tur. Hyresnämnden ansåg att stämmobeslutet att bygga balkonger var av liten betydelse för. Vid byggnation eller renovering av balkonger på din fastighet hjälper vi dig med alla bygglov och ansökningar som krävs enligt lag.


Vi bor i en bostadsrätt nu men vi saknar balkong, men vår förening ska göra wn fasadrenovering snart och då kunde man få bygga balkong om man. Vill du, din förening eller företag veta hur ni kan höja värdet på fastigheten? Fråga oss på Balcona - vi är ett rikstäckande balkongföretag.


Så har du redan haft utgifter för ett balkongbygge föreslår jag att du tar upp dina utgifter när du deklarerar försäljningen. Att påbörja ett balkongbygge är allt som oftast ett stort åtagande. På Bernin Bygg står vi till tjänst med betonglagningar som håller hög kvalité och lång livslängd.


Balkongbygge

Ring oss idag och boka tid för betongreparationer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.