fredag 16 september 2016

Framtidens hus

Framtidens hus

Våra designers skapar ett skräddarsytt hus åt dig, som. Mitt i stan hittar man IOGT-NTO- huset i Falkenberg. Viktiga ingredienser när byggnader planeras, projekteras och byggs är energi- och resurseffektivitet.


Det råder inga egentliga motsättningar mellan god arkitektur. Hit kan du vända dig med frågor, synpunkter och andra ärenden som handlar om Malmö stad olika verksamheter, träffa. Byportal med information med allt från badets öppettider till vilka föreningar som verkar i denna bygd.


Framtidens hus finns på Lindängsplan 3. High tech möter no tech. Snart byggs Flora i Midsommarkransen. Ett hus med perfekta kontraster. Supereffektiv isolering, smarta fönster och självrengörande tak.


Nya material och systemlösningar ska bidra till att göra framtidens hus mer. Genom att använda trä som byggmaterial och utveckla energisnåla hus bidrar vi till en bättre miljö för dig och kommande generationer. Det första huset från Movehome Lab är full av nya lösningar som vänder upp och ner på den traditionella planlösningen. Bland annat väljer man att lyfta fram. I Sverige byggs just nu ett av framtidens energismarta hus , Villa Solgläntan.


Det har modern interiör, öppna ytor, solpaneler – och rekordlåga. Kaffemaskinen känner igen dig, taket reglerar värmen och lamporna ger dig blixtsnabbt internet. Se vad mäklaren kommer att kunna locka dig med i framtiden.


Framtidens hus

Vi utmanar den traditionella planlösningen och tar oss. Här är det smarta huset som snabbt blivit en stor succé. Bygg hus billigare – betala först när du flyttar in. Den som fortfarande inte sålt sin nuvarande bostad slipper ta nya lån och betala avgifter innan de sålt.


XNvillan – trygghet och möjligheter. Besök vår webbplats för mer information om våra klimatsmarta och ekologiska hus ! Ni får en tydlig prisbild från Monolite, utifrån den hustyp och de krav ni har och är intresserade av. Detta är en tydlig prisindikation ni kan.


Framtidens hus

Monolite är en division inom företaget Wasa Teknik AB. Wasa Teknik är ett innoativt företag som utvecklar tekniska lösningar på olika områden när det kommer. Huset byggs på Chalmers campusområde i Göteborg och inflyttning sker nu under våren.


I och med HSB Living Lab tar utvecklingen av morgondagens boendemiljöer. Nu ska även Dressman få liknande fasad som Kapp-Ahl. Låt solen producera din egen elenergi!


Framtidens hus

Läs mer om våra hus Ca lägredriftskostnad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.