måndag 19 september 2016

Jula lastramp

Jula lastramp

Stort utbud av lastramper. Beställ online från AJ Produkter! Besök Sveriges Största Crossbutik. På Jula siktar vi högre. Portabel uppkörningsramp av stål.


Vi vill att människor ska vilja fixa. Välkommen till oss på Jula ! Underlättar lastning och lossning vid. Uppkörningsramper - Flera utföranden - Extra Breda - Rejäla Konstruktioner. Alltid snabb leverans och bra.


Denna lilla, smidiga lastramp är perfekt för enkel av-och pålastning av mindre maskiner. Här hittar du öppettider till Jula och när de öppnar och stänger på vardagar och helgdagar samt var du hittar närmaste butik. Uppställningsplats: Lund Nya CE märkta lastramper i aluminium Troligtvis Sveriges bästa priser Specialbeställda utan sidokanter för. Lastramp av aluminium med glid- och halksäker yta.


Jula lastramp

Click here to find similar products. En mycket användbar lastramp för din hun en av de starkaste och stabilaste på marknaden! Lättviktskonstruktion av aluminium med mycket starka gångjärn. Jämför priser och läs recensioner på Släpvagnar.


Köp en lastramp online hos oss. På Nima hittar du många lastramper att välja blan in och upp täck vårt utbud nu. Samtliga Flikar här nedan, öppnas som PDF-filer i ett nytt fönster eller flik i din webbläsare.


Ramper från Feal AB - Ledande tillverkare av bärbara ramper, transportramper, lastramper , bakgavelramper, drive-in ramper, systemramper , tröskelramper och. Har slitit ut bottenhörnet på en durkplåtslåda i Aluminium från Jula. Jag har tillgång till en pinn-svets idag, kan en sån användas? Finns i alla storlekar till både gummi och stålarver samt hjul naturligtvis. Uppge typ av maskin och vikt, lasthöjd mm.


Om jag istället skulle köpt en lastramp på Jula och fäst in med samma. Har hittat 4m ramper men då har det varit för att köra tunga. Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs, företag och privatpersoner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.