måndag 17 oktober 2016

Bastu timmer

Bastu timmer

Bastu i bra kvalitet här. Timmer bastu med relax rum. En funkisbastu med relaxrum att förgylla vardagen med. Stockar har varit och förblir nästan det mest populära byggnadsmaterialet till ett hus och ännu mer till en bastu.


Bastu timmer

Moderna timmerstugor uppfyller drömmen om högklassigt fritidsboende. Välj en timmerstuga eller bastu som uppfyller dina önskemål och njut av livet! Timer till Narvi NM-aggregat. Förtidsinställning max timmar Driftstid max timmar. Allt från den populära Attefallstugan med bastu till funkismodellern i olika storlekar.


Självklart har vi även klassiska modeller som Sandskär, Bergön och Rånön. Stort utbud av basturum i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Vi tillverkar stugor och andra byggnader i norrländskt timmer , för en aktiv och skön fritid. Snabb leverans, oslagbara priser! Du hämtar Din nya bastu direkt på fabriken utanför Landskrona och vi hjälper Dig med lastningen.


Bastu timmer

Vill Du få Din bastu hemtranporterad i andra delar av landet. Satsa på bättre fritidsboende: en bastustuga eller gårdsbastu av timmer planeras just för dig och håller från generation till genaration. En timmerbastu passar perfekt in i det. Funderar du på att köpa friggebo bastu eller fritidshus? Fyll i dina uppgifter nedan för att få vår senaste katalog skickad till dig.


Med en timer eller ett kopplingsur kan du i förväg bestämma hur länge du vill att lampor ska lysa och. En vedeldad bastu kan användas året om och med rätt planering blir ditt bastuhus en självklar plats för både värme och gemenskap. Addressen du valt kan också ha ändrats i kassan. Vill du fortsätta med denna ändring?


Jag har en kvm stuga kvar, i halvtimmer, Mått inv. Höjd 4 färdig och klar för omg leverans. Attefallshus och timmerstugor producerade i Lapplan av 1 lappländskt timmer.


Tømmerhytter og fritidshus. STK Loghomes har års erfarenhet av tillverkning av timmerhus, timmerstugor, småstugor och bastustugor. Finnarna har lång erfarenhet av timmerbastu. Det är inga problem att använda timmerväggar i en bastu.


Bastu timmer

Timret är tillräckligt tjock för att i sig ge en bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.